Fantasy uppdaterat efter omgång 3 !!!

Rapportera

Rapportera

• 25 aug 2009 Partypatrullen

Finns det intresse för att starta grillen efter matchen mot Kiaby den 4:e september ?? Lite käk och party . Blir det 15 JA här i gästboken så kör vi ..

• 23 aug 2009 Anne

Idag lyckades ni inte trycka till oss riktigt. Håller med om att det var en konstig match. :)

Rapportera

Rapportera

• 23 aug 2009 Mange

2-2 mot Linderöd i em.
    Konstig match. I första halvlek har vi knappast några avslut. Linderöd äger bollen men vi leder med 2-0 då det är paus.
    I andra spelar vi riktigt bra. Avslut och hörnor i mängder, Linderöd kom inte till alls men gör målen! Klockan står på 90 minuter då deras andra mål kommer.
    Vi får ta med oss många duktiga individuella insatser men främst det goda spelet i andra halvlek. Ny chans på söndag mot Åhus!

Rapportera

Rapportera

• 23 aug 2009 #13

Hittade en klocka efter yngsjö matchen i omklädningsrummet... Om någon saknar en klocka så kan den personen höra av sig :) , vill ha en beskrivning på klockan inklusiv hitttelön!