Logga in för att skriva i gästboken

Gästbok

• 2 jan 2010 sista.

Hässleholms IF I–Åhus HBK II 9–4 (3–3)
    Målen: 1–0 Anders "Knippet" Karlsson, 2–0 Rickard Jönsson, 3–0 Emil Olsson, 3–1 Enis Bajrami, 3–2 Ludde Gölen, 3–3 Enis bajrami, 4–3 Karim Al-Asi, 5–3 Ola Gunnarsson, 6–3 Haris Crnalic, 6–4 Roger Eriksson, 7–4 Anders "Knippet" Karlsson, 8–4 Rickard Jönsson, 9–4 Anders "Knippet" Karlsson.
    Så gick det till:
    Jaha, vad hände här egentligen? En mycket märklig matchbild som man sällan ser i Alliansen. Redan efter 3.25 stod det 3–0 till titelförsvarande Hässleholms IF och vi var på väg att räkna ut Åhus. Men på lika lång tid lyckades Åhus göra tre mål i rad och efter 6.50 stod det således 3–3. Vilket stod sig halvleken ut. Vi trodde då på en tight andra halvlek. Men så hände det igen. På mindre än tre minuter (2.57) gjorde HIF tre nya mål och man trodde nästan inte det var sant. Hade Åhus nån tokig öppningstaktik som havererade i båda halvlekarna? Skumt var det i alla fall. Och efter HIF:s andra chocköppning vek Åhus ner sig fullständigt.
    Matchens lirare: Anders "Knippet" Karlsson, Hässleholms IF.

Jämshögs IF–Nosaby IF II 1–3 (1–2)
    Målen: 0–1 Claes Olofsson, 0–2 David Lindborg, 1–2 Mustafa Hussein, 1–3 Andreas Dahlbom,
    Jämshög med speedkulan Mustafa Hussein i spetsen såg till att Nosaby fick kämpa för att ta sig vidare. Nosaby tog snabbt ledningen med 2–0 och såg ut att gå mot en ganska enkel seger. Men när Nosabymålvakten Jörgen Bengtsson skänkte bort reduceringen till 1–2 så blev det nerv i matchen. Andreas Dahlboms 1–3 gav Nosaby andrum på nytt men Jämshög radade upp chanser i slutet av matchen. Men när 2–3 aldrig kom, tack vare Jörgen Bengtsson, så blev det heller inte riktigt dramatiskt. Nosaby mot HIF i den sista åttondelsfinalen i morgon. Det kan bli en riktig rysare det.
    Matchens lirare: Kristoffer Svensson, Nosaby.

Rapportera

Rapportera

• 2 jan 2010 Forst.

KFF I–Vanneberga IF II 7–3 (2–3)
    Målen: 1–0 Martin Tsilfidis, 1–1 Niklas Barsegård, 1–2 Fredrik Hultén, 1–3 Emil Thorsén, 2–3 Ermal Hajdari, 3–3 Fisnik Zeka, 4–3 Ermal Hajdari, 5–3 Fisnik Zeka, 6–3 Fisnik Zeka, 7–3 Sadik Halitaj.
    De sevärda KFF–juniorerna chocköppnade och redan efter tio sekunder stod det 1–0 på tavlan. Vanneberga hämtade sig dock fort och med två man mer på planen passade man på att vända matchen. Men efter halvtid tröt orken för bortalaget, KFF skruvade upp tempot och bjöd på en rad vackra anfall. Mot Näsum lär KFF däremot få det betydligt kämpigare.
    Matchens lirare: Ermal Hajdari, KFF

Wä IF II–IFK Knislinge II 10–3 (2–1)
    Målen: 1–0 Håkan Mårtensson, 1–1 Vanja Hadrovic, 2–1 Thomas Clementsson, 3–1 Christoffer Ehlde, 4–1 Jens Fredriksson, 4–2 Per Turnstedt, 4–3 Victor Rosenqvist, 5–3 Thomas Clementsson, 6–3 Marcus Andersson, 7–3 Thomas Clementsson, 8–3 Thomas Clementsson, 9–3 Marcus Andersson, 10–3 Håkan Mårtensson.
    Wä halkade vidare på ett bananskal efter rysaren mot Önnestad i förra omgången. Här fick man dock en betydligt behagligare resa. Knislinge bjöd visserligen på fint motstånd stundtals, men det var hemmalaget som var mest effektivt. Thomas Clementsson, Håkan "Magic" Mårtensson och de andra wäspelarna hade stor show när det rann iväg mot slutet.
    Matchens lirare: Thomas Clementsson, Wä

Åsums BK I–Kristianstad BoIS I 7–2 (3–0)
    Målen: 1–0 Robin Winnberg, 2–0 Alber Barsoum, 3–0 Simon Hurtig, 3–1 Dzemal Hadzic, 4–1 Daniel Nilsson, 5–1 Elvis Hasanaj, 5–2 Besim Halili, 6–2 Daniel Nilsson, 7–2 Elvis Hasanaj
    Den rätta derbykänslan infann sig aldrig riktigt. BoIS blottade sig i defensiven och för Åsums del var det bara att tacka och ta emot. Robert Barsoum drev upp bollen och dirigerade Åsum i de framgångsrika kontringarna. Besim Halili och de andra normalt sett vassa målskyttarna i BoIS hade svårt att vakna till liv och Åsums seger var slutligen helt ohotad.
    Matchens lirare:

Rapportera

Rapportera

• 2 jan 2010 Webb

Dagens resultat i Alliansen :
    Yngsjö IF II–Fjälkinge IF I 7–3 (2–3)
    Målen: 0–1 Pajtim Buzolli, 0–2 Pajtim Buzolli, 1–2 Staffan Arlefalk, 1–3 Pajtim Buzolli, 2–3 Martin Nygren, 3–3 Johan Håkansson, 4–3 Johan Håkansson, 5–3 Anders Ewerbring, 6–3 Anders Ewerbring, 7–3 Stefan Olsson.
    Skillnaden mellan lagen stavades Pajtim Buzolli. Åtminstone inledningsvis. Fjälkingeliraren öppnade målskyttet ur en till synes hopplös vinkel och hans luriga frispark, på "fel" sida om muren, innebar 3–1. Men Fjälkinge tappade initiativet och i numerärt överläge gjorde Johan Håkansson två snabba mål, vilka vände matchen till Yngsjös fördel. En liten skräll.
    Matchens lirare: Pajtim Buzolli, Fjälkinge

Vittskövle–Ifö/Bromölla I 1–4 (0–3)
    Målen: 0–1 Jacob Lennartsson, 0–2 Wayne Johansson, 0–3 Per Brynolfsson, 1–3 Marcus Svärd, 1–4 Berat Gjyrevci.
    Bromöllas bästalag gjorde sin första match i turneringen efter wo–segern över Balkan. Man skaffade sig ett överlägset bollinnehav, men mot ett välorganiserat Vittskövle fick Bromölla svårt att skapa något. Efter knappt sju minuter spräckte Jacob Lennartsson nollan och därefter gick det bättre för ett Bromölla som blev mer och mer varma i kläderna. Vittskövle slet dock tappert och höll siffrorna nere.
    Matchens lirare: Daniel Nilsson, Bromölla

Mjällby AIF II–Näsums IF I 3–4 (1–2)
    Målen: 0–1 Jonas Blanting, 1–1 David Löfqvist, 1–2 Mikael Nilsson, 2–2 Kim Thörnberg, 2–3 Jonas Blanting, 2–4 Jim Svensson, 3–4 David Löfqvist.
    Dagens på förhand mest emotsedda match. Mjällby, utan Marcus Ekenberg och Johan Svensson, hade enorma svårigheter mot ett heltaggat Näsum. Den blåvita tvåmannaklacken på läktaren hade plötsligt mångdubblats och när Mikael Nilsson forcerade in 2–1 strax före paus exploderade Idrottshallen. När Näsum sen utnyttjade en utvisning och ryckte till 4–2 var den försenade nyårsknallen ett faktum i denna fantastiska tillställning.
    Matchens lirare: Mikael Nilsson, Näsum