kapper jag kan inte komma idag vi har haft idrottsdag har fett ont i fötterna jag tror dom flesta kommer vila idag. Vi har sprungit 800 m, 60 m och staffet

Rapportera

Rapportera

• 1 jun 2010 Hässelbys matchref

Suck.

Matchen nu när den äntligen blev av mot Essinge började bra och vi styrde matchen i dom första 10min och tog oxå ledningen med 1-0 men vad som sedan hände vet ingen er än killarna.
    Stort sätt så slutade alla att jobba för varandra som ett lag och Essinge tog över mer och mer och till slut så hade Essinge lekstuga med oss på mittplan.
    I sista minuten av första halvlek fick dom en frispark som dom förvaltade på bästa sätt för dom och Emil hade inte en chans på den när den gick in i krysset.

Andra halvlek så fortsatte det hela med att Essinge rullade boll som ett lag och sprang och kämpade för varandra medans vi mest slog långbollar utan adress!!
    Bästa målchansen hade vi genom Thomas som drog en frispar i neder ribban och mållinjen som inte gick in utan i Essinges kontring direkt efter så gjorde dom ett mål och tog ledningen med 2-1, ett fint kontringsmål även om det var ett offside mål med minst 3meter som domaren missade.
    Tyvärr är sanningen oxå att Essinge var närmre 3,4-1 än vad vi var 2-2.

Men som deras ledare frågade undrade, varför slutade HSK att springa och varför går ni inte på oss mer, så kan det inte bli på ett annat sätt.

Vi tackar Essinge, domaren och publiken för dagens match.

Detta måste visas på träningarna och på matcher i fortsättningen av alla.
    - Inställning
    - Viljan att vinna
    - ha kul tilsammans

Och tänk på att blåmärken försvinner och poängen består.
    Det vi gör på träningarna gör vi även på match.

Rapportera

Rapportera

• 1 jun 2010 Kapper

Samma IP igen "Bollen"... Du kan då inte ha ett roligt liv. Du kan heller inte ha sett vår match eftersom du pratade om att inte överaska motståndarna... När jag tänker efter så såg jag dig inte där.