Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

• 14 jun 2009 supporter

Tunt den här veckan på träningarna,hoppas Ni anstränger Er nu på matchen.Se till att visa vad Ni går för.Ni är bättre än så här.

Rapportera

Rapportera

• 13 jun 2009 #18

Haha, hört att det är närmare minusgrder i turkiet den här veckan ) stämmer de ? :P

Rapportera

Rapportera

• 10 jun 2009 tooov

hejdåå laget :D vet att de inte är samma sak utan mig på träningarna men försök att inte sakna mig för mycket nu. :) haha
    ska tänka på er när vi ligger o steker på stranden !

Rapportera

Rapportera

• 1 jun 2009 Kul

Matchen startar i ett högt tempo där inget av lagen viker undan och det smäller i varje närkamp.
    Domare Jennifer Laurin Olsson sattes på stora prov hela matchen igenom men klarade det med bravur.
    Stort att låta matchen få innehålla kamp men ändå på ett ärligt och bra sätt.
    Anmärkningsvärt att Jennifer idag gjorde sin första match som matchledare.

• 29 maj 2009 Björn Hagström UIF Dam

Vi önskar er välkomna till Uppsala för match i reservlagsserien imorgon lördag kl 11.00 Ekebyvallen. Vi är där från 9.45. Väl mött! :)

• 20 maj 2009 Alundas hemsida

Då var det dags för 4:e omgången för A-laget, 19:00 skulle matchen mot Enköping spelas. Laget som var kallat bestod av:

Emelie

Mickan Sarah S Fia Ö Cordoba

Bruce Marie R Kicki Hartman

Emilia Andrea

Avb: Jossan F, Östlin, Elin A & Krusten

Matchen började och det kändes att det var ett bra lag vi mötte de lirade boll och gick hår in i närkamperna, men vi stod i mot ganska bra även fast jag saknade den där viljan vi brukar ha. Enköping hade en tjej på det centrala mittfältet som var otroligt bra som fördelade fina bollar till deras snabba anfallare och yttermittfältare, och eftersom vi inte riktigt kom in i situationerna så fick vi det väldigt svårt på defensiv planhalva, men vi skapade även en del lägen Bruce nickar 2 hörnor som hon inte riktigt får på mål men ändå, sätter vi de på mål så är de riktigt farliga! Hartman bryter även igenom på vänsterkanten och kommer relativt fri mot målvakten dock i dålig vinkel och kan inte heller få in bollen i mål.
    I 38 minuten blir Hartman skadad och är tvungen att kliva av och Östlin kommer in. Och i 45 minuten kom kanske inte helt oväntat 1-0 målet för Enköping.. efter att en av deras forward får avsluta omarkerat i straffområdet.

I Halvtid snackar vi om viljan att vinna vi måste ta tag i bollen och när Enköping har bollen måste vi vilja ta ifrån dem den!

Men det händer inte så mycket i andra Enköping håller kvar sitt spel och vi hänger inte riktigt med i deras tempo och i 89 minuten kan Enköping göra 2-0 efter en hörna som Emelie boxar ut och olyckligtvis kommer bollen till en Enköpingspelare som kan trycka in bollen på volley!

Slutsatts av matchen tycker jag att för det första måste vi hitta viljan, om vi ska vinna måste vi vilja vinna och det räcker inte bara med att säga det utan vi måste kämpa för det på planen, visst vi m