Markus W 1 (ass ??)

Rapportera

Rapportera

• 26 jul 2011 Jörgen VIF

Tack alla spelare fån Donsö, Styrsö, Vrångö och Josh from over there som deltog i kombinationsmatchen mot GAIS tipselitlag ikväll på Klingkärr. Vi står upp bra och kan även ta ledningen i den 18: minuten genom K-J Levin som påpassligt lobbar över målvakten som står för långt ut. Markus Westerberg reducerar till 2-3 med 4 minuter kvar. Ett stort plus till Jens Paulsen och unge herr Backman från Donsö som sista 25 minuterna visade att tillväxten på ön är stor.
    Slutresultat 2-3
    /Jörgen

Rapportera

Rapportera

• 22 jul 2011 Jörgen VIF

Ny speldatum för matchen mellan Skärgårdkombinationen och GAIS tipselit blir den 26/7 kl: 1800 på Klingkärr Vrångö.
    VÄLKOMNA!!

Rapportera

Rapportera

• 22 jul 2011 Jörgfen VIF

MAtchen med Skärgårdskombinationen på lördag den 23/7 är tyvärr inställd. Ny matchdatum meddelas senare.

Rapportera

Rapportera

• 21 jul 2011 Vrångö IF

På grund av GAIS framfart i Gothia Cup så kommer matchen mellan Skärgårdskombinationen och GAIS tipselit att spelas klockan 10:45 nu på lördag den 23:e på Vrångö.

Om frågor ring Jörgen 0705-295066

Rapportera

Rapportera

• 20 jul 2011 Gunnel

Om ni vill se foton från matchen mellan Skärgårdskombinationen-IFK finns de på länken https://picasaweb.google.com/saskargardensik

gå in under fliken mina bilder.

Rapportera

Rapportera

• 20 jul 2011 [r]Vrångö IF[/r]

Nu när "förmatchen" mot Blåvitt är spelad så är det dags att ladda för den stora matchen den mot GAIS tipselit. Våra skärgårdspöjkar skall ge dem ett rejält motstånd och siktar givetvis på seger.
    Matchen spelas lördag 23/7 kl.14.00 på Klingkärr.