Gästbok

• 27 aug 2016 Niclas Carlson

Lidingö. 7 - DIF 3
    Snabb matchrapport:

Med 2 matcher samtidigt drog vi det korta strået och hade bara 5 man till start(Alexander anslöt mot slutet av första halvlek)

Matchen gled oss ur händerna tidigt med några enkla baklängesmål som jag skyller på att vi hade väldigt svårt att komma igång efter sommarlovet

2:a halvlek spelar vi upp oss betydligt,tyvärr några mål i baken också där,men vi bjuder iaf upp till dans efter heroiska insatser trots att många är helt slutkörda.

Agge,David & Cedric gjorde målen

John & Emil delade på målvaktsjobbet(bra!)samt jobbade stenhårt över hela planen

Alexander slet som ett djur på mitten!

Nya tag nästa helg!!

/dagens coach

Rapportera

Rapportera

• 25 aug 2016 Niclas Carlson

Ser sådär ut med anmälningar till matchen på Lidingö i helgen...

Rapportera

Rapportera

• 19 aug 2016 Anna Tivemark

Hej! Jag är borta/vi är borta lördagen den 27/9 o undrar om det går att få spela söndagens match ? O när börjar träningen ? Hej hej Anna

• 19 jun 2016 Johan Elfstadius

Även jag vill tillönska våra två suveräna tränare en glad sommar! Det är underbart att se ert engagemang, glöd och professionalism! Dessutom baserat på vår som, vanligt svenska idealism baserat som jag förstår det noll ersättning..... Tack för allt ni gör för våra pojkar!! Mvh Erik E pappa Johan Elfstadius

Rapportera

Rapportera

• 19 jun 2016 Andrea Bernström

Tack Hjalmar & Johan! Önskar alla i laget, spelare, tränare och föräldrar en skön sommar med mycket sol och fotboll!

Rapportera

Rapportera

• 18 jun 2016 Maria Lyngstam Raud

Tack tränarna för i år och tack Anna för bra initiativ! Trevlig sommar alla!

Rapportera

Rapportera

• 18 jun 2016 Hjalmar Litzen

Kommer också med ett sista matchreferat från den sista matchhelgen. Första matchen ute i Sumpan genomfördes under ett ösregn i första halvlek. Grabbarna spelade riktigt bra och tappert. Vi kan väl säga att vi hade övertaget men en hel drös med missade målchanser. Deras målvakt fick en tå, arm, finger eller annat på bollen hela tiden. Annars bra inställning från alla i laget och en kämpaglöd som inte riktigt räckte ända fram , knapp förlust med 2-3.
    Andra matchen var riktigt spännande med mycket bra passningsspel och press på motståndarna. Samma gällde dock här som i fredagsmatchen, vi hade VM i missade målchanser. Men starkt av alla killar att inte deppa ihop utan kämpade upp 1-3 underläget till oavgjort 3-3.
    Med detta sätter jag referatrösten i pausläge.