För Er som inte betalt medlemsavgiften finns info om hur man gör till vänster under dokument, klicka på medlemsavgift 2011. Detta ska göras snarast!!!

• 8 aug 2011 Kvarting

Välkommna åter!
    Äntligen är B-Team igång igen. Tyvärr fick vi bara delad pott mot Nossebro 3-3.
    Men vi fick se en målsugen Jerker på banan igen.
    Först pricksköt Jimmy A bollen i pannan på Jerker efter bara ett par minuter och 1-0. Vi förklarade för Jerker i halvlek att han fick målet ( ända Jerker sade vid målet var "aj mitt i nyllet vilken smäll"). Sedan kom tvåan Mellis smekte fram bollen ´(välkommen in i matchen Mellis) Jerker rycker sig fri (det är sant) och placerar den säkert i mål. Tyvärr hinner Nossebro reducera till 2-1 innan halvtidsvilan via en bomb i nätaket Gusten fick mittbena. Vi har lite mycket folk med så många byten rycker sönder vårat spel. Men en pigg Abel fick 2 minuter i kedjan och pangade in 3-1 efter 10 minuter (hur svårt kan det vara). Sedan tappade vi spelet och Nossebro kunde både reducera igen och kvittera Gusten gjorde ett antal friläges räddningar och ett par svettiga enhandsräddningar på mållinjen men släppte alltså 3 stycken :( .
    Men Gusten blir klart bäste Cornare för kvällen resten kan bättre. Jerker får även ett plus för sina två mål. Janne påstår han sprang förbi Jerker baklänges men det tror jag inte på så det får dom diskutera nästa match. Vi tar nya tag så får nästa lag lida för vår dåliga start.

/Kvarting/Janne.

Rapportera

Rapportera

• 6 aug 2011 janne/B-Team

Hej allihopa!! Då var det dax igen vårat B-lag Spelar hemma mot Nossebro på Sön kl. 18.00.
    Lag. Martin, Frazze, Jerker, Mellis, Mattis, Östlind, Antonsson, Johan G, Jimmy A, Bergmer, Lidén, Abel, Visar, Arben, Rahim,Vakant.

Samling 16.50. Obs! kom i tid så kanske det blir lite kaffe!!
    Återbud till kvarting 0763681067.//janne/kvarting

VIKTIGT: Vi saknar publiken. Passa på nu, vi bjuder på mycket fin fotboll och sen har vi kvarting som alltid bjuder på sig själv!!!