Stenportsplanen är avstängd av kommunen för all träning idag och imorgon onsdag.

Rapportera

Rapportera

• 29 aug 2011 Förlust mot Falköping!

Corner åkte åter på en tung förlust i dagens match! Slutresultatet skrevs till 2-1 efter att Corner tagit ledningen i början av den andra halvleken. Ett mycket snyggt anfall där Kimpa avslutade med pannan efter ett vänsterinlägg av Mackan.
    Första halvlek inleder vi lite tveksamt för att mer och mer ta över matchen. Tyvärr blir vi lite oroliga i och med vårt ledningsmål och blir rädda för att förlora matchen. Falköping får två mycket turliga mål med två motlägg som leder till mål. En match går dock ut på att göra flest mål och det gjorde motståndarna denna gången.
    En laddning utan dess lika förväntas av samtliga inför matchen mot Råda på lördag!