Vingis var som vanligt dominant i kvadden idag! En trippel på Jerkan o Åkervall satte nivån! Tror inte han gjorde några misstag! Bra fart i övrigt på träningen! Nu kör vi in i kaklet!

Dagens B-Lags match mot Råda inställd.

Rapportera

Rapportera

• 17 sep 2011 FC Corner

En dålig första halvlek och en uppryckning i andra grundlade dagens förlust mot Sil. Matchen slutade 2-1 där Sil avgör i matchens sista minut. Det finns mycket som inte var bra men nu är det historia. Vi fokuserar på matchen mot Skultorp där det krävs en seger!
    Bidra till en bra avslutning och ta fram det lilla extra. Det ät dags nu!

• 16 sep 2011 frithz

Jaa gubbs 3 matcher kvar, nu kör vi så skiten ryker och blir stans (näst) bästa lag-..........................
    Forca Corner !

Rapportera

Rapportera

• 16 sep 2011 VL

Kør hårt imorgon! En seger vore jævligt gøtt :)

Rapportera

Rapportera

• 16 sep 2011 Kvarting

Match B-Team mot Råda Söndag 11:00 Rådavallen.
    Samling 09:45 Stenporten (åker ni direkt till Rådavallen senast 10:10 Meddela Janne).
    Laget som spelar:
    Gusten,Fidaim,Johan L, Tony Y, Frazze, Arben,Simon B, Mattis , Jerker, Peppe, Abel, Josef, Rahim, vakant, vakant.

ALLA MÅSTE MEDDELA JANNE SÅ HAN VET OM NI KOMMER ELLER INTE.

Corner åker med följande lirare:
    Sumpan, Hassel, Larsa, Jimpa, Kimpa, Mackan, Mellis, Persson, Åkervall, Bergmer, Östlind, Jerkan, Antonsson, Simon, Fidde, PG