Träningens stora behållning var PG:s klacktunnel på Mellis i kvadden! Sov gott alla Cornare!

Blev tydligen lite fel i texten!

Rapportera

Rapportera

• 3 mar 2012 A-laget

Första matchen för året slutade med förlust! Slutresultatet skrevs till 4-2 till IFK Mariestad!
    Första halvlek är Corner riktigt bra. Man vågar rulla boll trots att motståndarna pressar högt! Corner tar ledning efter en fin passning av Jerkar och en lysande löpning av Tvilling! Den senare placerade säkert in bollen i mål. Dessvärre kvitterade Mariestad till 1-1 efter lite strul i backlinjen! Efter en frispark där återigen Jerkan agerade framspelare så höll sig Trix framme och noterades för sitt första mål i Cornertröjan! Tyvärr ramlar några turliga mål in men det är absolut ingen skam att förlora mot ett div 3 lag.
    Alla gör en gedigen insats! Roligt att se de nya grabbarna ta för sig! Tack till Abel och Frasse som ryckte in med kort varsel!
    Vi ses nästa vecka!
    /Tränarna

De gånger Mariestad skapade chanser var på våra misstag!
    I andra halvlek tar motståndarna över något då orken tryter för ett kämpande Corner!