Då tar du med skorna och kommer 18:00 till Stenporten Arena.

Tja.. Är sugen på att ta vakant platsen..

Rapportera

• 2 jun 2012 Kvarting

B-lags match Måndag 4 juni kl. 19:00.
    Samling 18:00.

Vi tänkte först lämna WO. när jag fick höra att Wedos är skadad men vi tar en försvars elva och hoppas på noll noll.
    Följande mannar:
    PG.
    Johan L, Abel, Toffe, Hassel, Mellis, Östlind, Kimpa, Trix, Davvan, Mörby, Tobbe, Roger, Tomas, Simon, Vakant.

Återbud 0763-681067.

Kvartin/Janne.

Rapportera

Rapportera

• 2 jun 2012 Äntligen seger!

Dagens match mot Väring slutade med en 5-0 (1-0) vinst!
    Corner har haft en tung period i några matcher men i dagens match vände det! Väring hade väl inte sin allra bästa dag men det ber vi inte om ursäkt för!
    Vi skapade matchen igenom massor med chanser där vi endast lyckades få in ett i första halvlek! Detta mycket pga av en duktig målvakt i bortalaget! 1-0 är alltid en skör ledning och Väring skapade lite oreda i första akten!
    I andra halvlek tryckte vi på gasen och gick ifrån till en säker 5-0 seger! Många snygga mål döljer riktigt snygga mål! Mest glädjande är ändå att vi offrar oss och hjälper Sumpan att hålla nollan!
    Målskyttar: Mattis 3, Åkervall, Tvilling

Nu laddar vi för en bra träningsvecka samt matcher med B-laget!!