Jag har tyvärr telefonproblem så om ni anmält er till Fredagens mys och inte fått svar av mig så har jag ej mottagit det. Anmäl er till mitt tillfälliga nummer 0702-620449 igen isåfall. Mvh mellis

Lätt på pappret blev svårt på planen
    Serieledande Vänersborgs IF mot bottengänget FC Corner. En på pappret lätt uppgift som i verkligheten blev en riktig nervpärs för de med sympatierna hos VIF.
    Relaterat
    VIF hade chansen att rycka lite grann i tabelltoppen, och gjorde till slut också så, men vägen dit var allt annat än spikrak.

Erik Hallberg och Emil Guldbrandsen gav hemmalaget en 2-0-ledning, men Corner både reducerade och kvitterade. Vänersborgs IF kunde ändå ta hem de tre poängen genom inhopparen Eric Augustssons mål på slutet.

– Det här var en match där vi kunde ha tappat poäng, vi visade på styrka när vi ändå kunde avgöra, sa tränaren Lasse Halma.

Rapportera

Rapportera

• 12 jun 2012 Knapp förlust!

Cornergrabbarna gjorde en stark insats mot serieledarna idag. Vi förlorade med 3-2 (2-0) efter att verkligen haft motståndarna på gaffeln. Vi gör en hyfsad första halvlek där vi bränner 4 frilägen! Tyvärr utnyttjar Vänersborg sina chanser och sätter lite väl enkelt två mål innan halvtid.
    I andra halvlek tar vi tag i spelet och motståndarna får det mycket svettigt. Åkervall sätter ett friläge efter en snygg passning av Mattis. När sedan Kimpa kvitterar till 2-2 känns det som att vi kommer att vinna. I vår iver att göra ytterliggare en balja så sätter VIF segermålet med kvarten kvar. Vi forsätter att skapa lägen med missade frilägen och stolpskott som resultat. Sumpan gör några otroliga räddningar när VIF kontrar vasst.
    Surt att förlora en match där vi förtjänar ett bättre resultat.
    Vi tar med oss all energi och engagemang till söndagens derby mor Akademin!