hoppas att ni klarar av att hålla er kvar i morgon, tycker dock att ni ska akta er för "ocharmiga" halvorstorp som var riktigt bra mot oss!

Lycka till i vart fall.

Rapportera

Rapportera

• 2 okt 2009 Mmm sssöndag!

Vi går självklart för seger så vi hamnar före ett sånt ocharmigt lag som Halvorstorp, det vore väldigt skönt.

Rapportera

Rapportera

• 2 okt 2009 Supporter

Glömde ju tillägga att vi antar att ni går för vinst så det blir nog en trevlig match:)
    Bäst att skriva det så att Vara inte anar ugglor i mossen:)

Rapportera

Rapportera

Tänk om Halvorstorp "råkar" hjälpa er lite i slutstriden:)
    Säg att det står 0-0, Halvorstorp får straff i slutet och Vara har lika mot Vårgårda, undra om Halvorstorp "råkar" missa straffen:)
    Oj, nu kanske Vara lämnar in en protest igen:)
    Hur som helst så önskar vi er lycka till på söndag och hoppas det går vägen så rätt lag hamnar mellan strecken.

Rapportera

Rapportera

• 2 okt 2009 Tjejpanelen

Mellis nummer har vi alla, jobb eller hem???

Rapportera

Rapportera

• 2 okt 2009 Johan

Tack ni som ställde upp i B-laget i gårdagens match mot LIF A. Mycket starkt spel i båda halvlekarnas första dryga 20 minuter, då vi spelade helt jämnt med LIFs A-lag (3-2 till LIF under dessa 50 min). Sedan kom vi till korta mot LIF snabba spel o spelvändningar och målen rullade stundtals in lite för lätt. 11-2 blev det till slut, men grabbarna fick sig en ordentlig genomkörare inför vintervilan!! Målskyttar: A Nyblom 2.
    Laget: PG, Pepe, Robban, Rahim, Abel, Josef S, Arben, Tobbe, Degen, Ramis, Nyblom, Ariel F och Zlatan