Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

• 21 maj 2010 #8

Och sen efter matchen så fick Frithz en jätte rolig röst! han lät ungefär som den här killen i videon:http://www.youtube.com/watch?v=dYlckOkcLsY&feature=related :)

Rapportera

Rapportera

• 21 maj 2010 Frithz

Jaa, va fa............. säger man en sån här dag ??
    Underläge 2-0 reducerar till 2-1 i 87 minuten dommaren blåser igång spelet och klockan slår om till 88 min, 2 minuter senare blåser Dommaren av Matchen och vi har vunnit! med 3-2

• 20 maj 2010 Pep

På fredag spelar vi borta mot Åsarp/Trädet!
    Avresa från Stenporten kl. 16.30.

Följande hungriga Cornare åker med:
    Sundberg, Nyblom, Frasse, Elvir, Larsa, Persson, Linus, Visar, Fisnik, Anton, Mellis, Hassel, Viktor, Simon, Mörby, Bergmer

Ps. Ni som åker direkt meddelar detta!!!

Rapportera

Rapportera

• 18 maj 2010 Pep

OBS!!!!!!
    Vi tränar onsdag istället för torsdag denna veckan!! Samma tid gäller!! 18.30!

Rapportera

Rapportera

• 17 maj 2010 Frithz

Nu är länken till C-Teamets tabell den rätta, ser ju bra ut..........

Rapportera

Rapportera

• 16 maj 2010 Frithz

Härligt jobbat C-Teamare. var det mycke "bortamatcher" som satt kvar i kroppen i första.........

Rapportera

Rapportera

• 16 maj 2010 3 lätta=P

Grymt jobb idag alla c-spelare=) starkt att vända 0-3 i halvlek till vinst med 5-3=)

Rapportera

Rapportera

• 15 maj 2010 Pep

Tung förlust idag grabbar. Positivt är ändå att vi tar jobbet och krigar in i det sista. Nu tar vi nya tag och låter Åsarp/Trädet sota för detta!! Solen går upp i morgon med!!