när kommer träningskläderna som man beställt??

Rapportera

Rapportera

• 13 mar 2011 Persson

Dagens drabbning mot Vinninga slutade med en 2-1 seger. Starkt med tanke på att många av spelarna som deltog inte har kommit igång med sin träning än! Spelet fungerade ganska bra i första halvlek. Många blev sedan trötta och då blev spelet därefter.
    Målskyttar: Anton L, Valon

Hoppas på en givande vecka! :)

Rapportera

Rapportera

• 13 mar 2011 frithz

Ett stort TACK till er som stog i Garderoben på Elviskvällen, funkade hur bra som helst.

Grattis till Vinsten i DM, nu ska jag åka och kolla på B-Laget mot Vinninga.

Rapportera

Rapportera

• 13 mar 2011 Sumpan

Tog ingen straff fysiskt... Räddade mer mentalt. Med den utpsykningen så e jag inte alls förvånad om spelarna låg och våndades vakna inatt... )

• 12 mar 2011 Persson

Seger i dagens DM-match mot Lerdala. Detta efter straffar! Straffläggningen är det positiva vi tar med oss från matchen. Insatsen i övrigt går inte till historien!
    Kimpa kvitterade två minuter från full tid! :) Nu får vi förhoppningsvis ytterliggare en bra match innan serien drar igång!