Roligt att se att Mellis använder kulan han har byggt upp nu o delar ut lite magknuffar ala Jalla Jalla :)

snyggt Calle :-)

Rapportera

Rapportera

• 3 apr 2011 Persson

Dagens DM-match slutade med förlust med 5-0. Siffrorna blev något stora då Corner tappade lite av konceptet i andra halvlek! Första halvlek är spelmässigt ganska jämn där vi ligger rätt i vårt försvarsspel. Några chanser skapade inte något av lagen varför Götenes ledningsmål kom lite olägligt innan halvtid. DM-matcher är alltid speciella då lag från lägre serier ofta är mer taggade än de från högre serier. Vi tar ändå med oss att vi under en match kan mäta oss med lag från högre serier. Dock under det långa loppet så blir det svårare. Götene tog vara på många felpass och kontrade sylvasst i andra halvlek. Vi hade många fina lägen utan att sätta dit den! Där gäller det att vi blir effektivare.

Återkommer under veckan om träningslägret till helgen :) Många trevliga överraskningar att vänta!