Rapportera

Rapportera

• 7 maj 2010 Börje Andersson

Hej!
    Vi förlorade matchen mot Byske med 3-1 och det får Vi acceptera. Ett oavgjort resultat hade bättre speglat matchbilden. Andra halvlek var Vi det bättre laget- chanser till kvittering fanns! Vi hade två bollar i stolpen- en i första och en i andra. CIF-målskytt: Fredrik Lindqvist.
    Vi får komma igen!
    Trevlig kväll!

Rapportera

Rapportera

• 7 maj 2010 Simon M

Tråkigt att höra hashym, själv så har mitt knä svällt så det tar ont att böja det hoppas det blir bättre under natten!

Rapportera

Rapportera

• 7 maj 2010 hashym

kan inte vara med på mullutkörning för att just när jag kom hem började jag spy som fan och kan inte käka heller :( känns som jag börjar blir sjuk, fick också en smäll i benet som gör ont :(

Rapportera

Rapportera

• 7 maj 2010 Ramo!!

Hyfsat bra match tycker jag, vi dominerade ju klart i 2:a och borde kanske fått in 1 eller 2 bollar, oavgjort resultat tycker jag speglade matchbilden i och med att Byske hade första halvlek & vi 2:a halvlek, vi kommer igen, men enligt mig så får Byske spela bättre om dom ska sluta på en 2:a plats :/

Rapportera

Rapportera

Hej Ricky!
    Känner Du dig fri från skada- är Du välkommen till matchen- tillägg till trupplistan!