De blev 7-1 inte 7-2 :P

Rapportera

Rapportera

• 17 apr 2010 åskådare

grabbar,hatar hedersamma förluster.bättre med turliga segrar.. MEN, resultatet igår var INTE rättvist. oavgjort, el vinst till broby.två vådaskott i krysset från 35 m i första halvlek o ett litet spelövertag till bjärnum men 0-0 hade varit rättvist. andra halvlek är det bara ett lag på banan.broby.broby pressar högt o äger matchen.jocke bosson var bäste man på plan.jens var enorm.i andra höjer vissa sig 80 procent,i första syntes de inte alls.ta me andra halvlek,så blir det vinst mot farstorp. försvaret var riktigt bra än 3 insläppta mål,som sagt 2 vådaskott o en offsidemiss annars skapar inte bjärnum mycket. EN SAK grabbar. HATA O FÖRLORA,GÅ IN 200 I VARJE NÄRKAMP,bosson o cronholm har pär järvinens attityd o mentalitet(när han spelade),både efter o under matchen.så jävla härligt o se... vissa av er duttar med bollen o ser ut som "är inte matchen slut snart".... bjärnum= stabilt,blir top 3. försvaret riktigt bra plus innermittfältet.

• 13 apr 2010 yipiieee

blir det bakken i vår el till sommaren inför omstarten i aug?

Rapportera

Rapportera

• 12 apr 2010 jeppe

kolla på dam, det är där du tog dom såg det med egna ögon:)

Rapportera

Rapportera

• 12 apr 2010 Fabian "Girl shoe" Järvinen

Rapportera

Rapportera

• 10 apr 2010 Mr Andersson

Härligt att läsa, en 4-0 seger! Och nu min fråga. Är det inte så att det skrevs en bit historia igår, eftersom jag kan inte riktigt minnas när seriepremiären slutade i vinst sist? Säkert någon som har koll på det!
    Ciao!
    Mr Andersson

Rapportera

Rapportera

• 10 apr 2010 stor BOSSON

kanon igår grabbar, även om vankiva var riktigt dåliga. 4-0 var en kanonstart. 4 mål framåt o nollan bakåt.. BRA JOBB