Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

• 9 feb 2012 Alex

Matchrapport: Båda lagen saknade innan match några tongivande spelare och det gjorde kanske att spelet stundtals blev lidande. 1-0 till H/V kommer efter en mindre lyckad rensning då motståndarnas Richard Sacher snyggt lägger in bollen från 35(?) meter i öppet mål. Bara några minuter senare så snubblar Hasse till sig en frispark i vänsterläge. Rasse skruvar den runt muren men rakt på mål, som tur är så slängde sig motståndarnas målvakt ändå så den gick in, 1-1. 2-1 gör den notiriske målskytten Patrik Isaksson, även denna gång efter tveksamt bortförande av bollen bakifrån. 2-2 gör sedan nästa hanaskogare genom Mattis Olsson, som knoppar in en hörna, fint slagen av vår förre målskytt. I sista halvtimmen byts båda lagens reserver in och den halvleken spenderades mest på H/Vs planhalva utan att det egentligen skapades några riktiga farligheter.

Kort sagt så va det ett gäng nedkylda grabbar som gjorde sitt bästa i 17 minusgrader, och spelet värmde kanske inte men resultatet får väl ses som relativt rättvist. Som vanligt så är DJ helt ofarlig i straffområdet och lyckas prickskjuta på motståndarnas målis från bara någon meter) men vi är vana... Annars är det lite kul att Hanaskog gör 3 mål i matchen och Knislinge 1, trots att lagen inte möttes...