Gott med seger 2-1 idag.....bra kämpat killar !!

gödslar ni inte långevi är ju sämre än en åker i ärtemark hehehe

Rapportera

Rapportera

• 15 maj 2011 Åke J

Hej, bra insats under hela matchen vad jag förstår. Fortsättning följer helt säkert och ge även allt på träningarna.
    L.F roligt att jag inte är bortglömd - gillar att du håller "mig" informerad.
    Ha det gott allihop!

Rapportera

Rapportera

• 15 maj 2011 ..

ref från färgelanda if

Färgelanda fick bara oavgjort hemma mot Bengtsfos IF, matchen slutade 1-1 efter underläge i halvlek. Lite frustrerande är det att inte kunna slå ett Bengtsfors som skapar endast två lägen och gör ett mål. Sådan är fotbollen ibland men FIF har som jag räknar till ett tiotal öppna målchanser plus en straff med fem minuter kvar, så visst fanns det lägen. Bengtsfors hade ett fysiskt försvar och stred hela matchen igenom. Jag är övertygad om att Bengtsfors var otroligt nöjda med en poäng så som matchen såg ut. Vårat eget spel är ändå hyfsat och vi skapar en massa lägen utan att få utdelning på dom. Från sidan ser det ändå ut som om många inte ger det där lilla extra och är lite (arga). Jag tänker på Johan Bäckström som gör en otrolig hem löpning på egen planhalva och river bollen till sig och sedan bygger upp ett anfall, den inställningen är god. Vi måste ha mera sånt killar och framför allt på ALLA spelare i laget. Nu tar vi nya tag mot ett bra Håfreström på fredag. Johan Bäckström var dagens målskytt på en snygg frispark.