Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Bengtsfors IF Seniorlag Herrar

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

• 19 mar 2012 Åke J

Det var väldigt vad min insändare tog skruv, men från min sida var det inte ont menat. Vad jag förstår av Eriks insändare, så hade laget övertag i andra halvlek och det lovar ju gott. Försvarsspel är svårt, då det krävs ett samarbete i backlinjen för att inte släppa till genomspelningar. Därför menar jag att det är mycket viktigt att nöta detta på träning och det vet ju X-et och Anders också om. Sen glömmar man ofta bort att man ska ha försvarsspel över hela planen, från motståndarens planhalva till den egna plandelen. Fungerar inte det, så blir det ännu jobbigare för backlinjen. För det är ju så att när vi förlorat bollen, så är vi alla försvarsspelare. Kanske något att tänka på för spelarna på planen. Men jag tror att allt löser sig till det bättre och när serien startar så "sitter" det.

Rapportera

Rapportera

• 19 mar 2012 Erik J

Åke, det finns absolut en del att jobba på i försvarsspelet. I luften tycker jag att vi gjorde bra ifrån oss. Vi hade problem med att fånga upp deras snabba löpningar med boll och de rann igenom alldeles för lätt några gånger.

Vi hade också problem i sista tredjedelen där vi hade svårt att få till klara chanser. Trots en total dominans i andra halvlek då de inte var över halva planen många gånger så lyckas vi inte skapa speciellt många klara målchanser. Vi får alltså stryk med 2-0 den halvleken..

Vi är fortfarande många som har en bra bit kvar till den klass som finns inom oss. Inte många var kompis med bollen och vi måste vara mycket tuffare och agressivare på både 1:a och andrabollar.

Rapportera

Rapportera

• 18 mar 2012 bbb

ne bez va faktistk en utav de bättre idag!

Rapportera

Rapportera

du läckte bez!

Rapportera

Rapportera

• 18 mar 2012 Besviken Spelare!!

bbb.. Om du va med o spela idag så hoppas ja verkligen inte du var nöjd me matchen lr resultatet!!

Åkej J... Du har RÄTT"" för stora siffror.. och försvaret läckte tyvär ganska mycket....

Vi får fortsätta o träna o kämpa på, 1 månad kvar till serie start!!

Vi måste TRO mer på oss själva!!!

Rapportera

Rapportera

• 18 mar 2012 Åke J

bbb. Du har alldeles rätt, men det var ett antagande med tanke på resultatet. Men det var kanske tom. så att ni borde vunnit. Så jag tar tillbaka mitt förslag.

Rapportera

Rapportera

ÅKE J. börja kolla på lite matcher innan du säger nått då!! :S

Rapportera

Rapportera

Inget bra resultat - för stora siffror tycker jag. Utan att sett matchen så tycks försvarsspelet ännu inte fungera tillfredsställande. Men det går att ändra på - ännu mera försvarsträning.