Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

• 10 jun 2012 Magnus Andersson

Utvecklingslaget tog en skön trepoängare borta på Smévallen mot Gripenbergs BK U genom seger med 1-2 (0-1). En seger som man kan sätta upp på kontot arbetsseger. Ty killarna jobbade hårt och bra matchen igenom. Detta i en match där det ordnade spelet ofta lyste med sin frånvaro men det var sannerligen inget fel på viljan hos de båda lagen. Det resulterade i en energifylld match med mängder med målchanser åt båda håll. Första halvlek var smått sanslös. Den kunde ha stått typ 3-3 i halvlek då målchanser skapade i parti och minut åt båda håll. Det var riktig gladfotboll! Men ineffektivitet och bra målvaktsspel (Joel Gustavsson i BIK-målet svarade för ett par makalösa räddningar) gjorde att det bara stod 0-1 efter 45 spelade minuter. Vårt ledningsmål gjordes av Johan Fogelgren i 36:e minuten som framspelad av Patrik Trofast svarade för en mycket fin individuell prestation innan han kallt rullade in bollen bakom en bortgjord försvarare och målvakt.

Rapportera

Rapportera

Nu finns referatet inlagt som en nyhet. Matchfakta fick inte plats så därför la jag in den på gästboken istället. Går alltså inte att skriva så långt längre. Det får inte plats, mindre antal tecken att hålla sig till. Men hur man ska få in referatet där det egentligen ska vara får man fundera vidare på.

5-3 (83) Erik Brusbäck

Lindrig utvisning BIK: Simon Ingesson (två gula, avstängd nästa match)
    Varning BIK: Martin Forsberg

Varning LSSK: Joachim Göransson

Rapportera

Rapportera

Suck, det är mycket som inte funkar som det ska efter att det blivit en ny version på hemsidan. Håller på att försöka få in referatet från A-matchen men har inte lyckats hittills.