Underbar match gubbar :)

Rapportera

Rapportera

• 3 maj 2015 Kajan

"Efter 21 minuter presenterade han sig ordentligt. Tog emot en djupledspassning och rullade elegant in bollen. Sex minuter före halvtidsvilan var han framme igen och denna gång nickade han in bollen. Ett mål som betydde 2-1 för Bullermyren.

I första halvleks sista minut nickade han fram till Niclas Henriksson, som sköt boll i tom bur.

- Skojigt att göra mål. I premiären blev det bara assist, sade Jonas och log med hela ansiktet.

Och det kunde blivit fler mål. Hade hans lagkamrater levererat mer på Jonas hade Bullermyren vunnit. Varje gång Jonas rörde bollen så hände det saker framåt.

34-årige Jonas rör sig inte så mycket på plan, men finns alltid på plats när det händer något i närheten eller inne i straffområdet."

Hämtat från DT.

Frippa regerar :)

Rapportera

Rapportera

Kort matchrapport,poängligan uppdaterad och nyheter ang Skvalet :)