14:00

IFK Mariehamn

Referat: P03-3U - IFK Mariehamn

Hej!
Härlig träningsmatch mot IFK Mariehamn. Tufft och målsnålt där Mariehamn ägde mittfältet i första halvlek och vi försvarade oss bra. Till slut lyckades Mariehamn rulla in ett friläge på en djupledsboll när vi glömde att ta ordentligt djup i försvarsspelet.
Men det blev andra Ålandsbullar i andra halvlek, vi tog över mer och mer av spelet, passningarna och rörelsen började sitta. Vi kom runt på kanterna och skapade fina lägen med bra inspel och en hel del hörnor. Tyvärr tyckte stolpen (2 ggr) att vi inte skulle få göra något mål i denna match men vi hade många lägen och spelade bra.
Matchen var 2 x 45 minuter och och vi kämpade på bra hela tiden och det verkade som om vi till slut hade lite mer i tanken än Ålänningarna men bollen ville inte in.
Mycket bra arbetsinsats av alla och speciellt roligt att se att vi tog oss runt på kanterna så bra i andra halvlek.