Enligt Värnamo.nu så är det klart efter 2-0.

Rapportera

• 5 okt 2010 Bosse i Vetlanda

Namn: Bosse i Vetlanda
    Datum: 2010-10-04 10:14
    Bredaryd överraskade mig mycket positivt, det var ett väldigt homogent lag som arbetade ihop på ett imponerande sätt. Första halvleken var dom fruktansvärt överlägsna och 0-2 kändes i underkant. V/J var inte först på en andraboll. Inte först i en enda närkamp nästan. Slog bort nästan alla pass. Hade nog inte fem passningar inom laget vid något tillfälle i första halvlek. Jag kände inte igen laget från dom gånger jag sett dom spela i år. Var det nerver som spökade? Andra halvleken var V/J det något bättre laget men det kändes som Bredaryd bara spelade på resultatet. Jag tyckte hemmalaget gjorde konstiga byten som att ta ut david paulsson i andra när han var den enda som just då kändes farlig framåt. Den straff som just david slog måste man i det läge som V/J var i behandla bättre och inte slå så man tar i för allt smör i småland. Bredaryd tror jag har stora chanser att klara det här kvalet och V/J får nog skaka av sig den här matchen och försöka ta Tingasryd nästa helg men då krävs en hel match där man spelar bra och inte bara en okej andra halvlek. VFF gjorde efter vad jag fick höra en mycket svag match mot Tingsryd och ska vara glada att dom fick med sig oavgjort. Blir nog en tuff kvalserie det här. Må bästa lag vinna.