Skriv i gästboken

Logga in för att skriva i gästboken

Gästbok

• 11 dec 2010 halvtid

Med till halvtid igen, nu ledning med 14-13 borta mot Sumdsvall. Sen går det tungt och endast 7 mål i andra. Ett tydligt mönster som upprepas i många matcher. Dåligt tränade? Inte våga vinna?
    Någon som vet?

Rapportera

Rapportera

• 9 dec 2010 Kämpa

Kom igen nu och kämpa på så kommer segrarna.

Rapportera

Rapportera

• 8 dec 2010 experten

Kanske dags att minska på den sociala verksamheten och spela med det bästa för dagen?

Rapportera

Rapportera

• 8 dec 2010 bbk:ar

framförallt så undrar man över startsexan i andra halvlek ??????????håller ej i div 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rapportera

Rapportera

• 30 nov 2010 från

Det var nog inte Strömnäs som höjde sig, utan det blev för bråttom till avslut. Nästan inget anfall var över tre pass i 2:a halvlek, och då får man inte isär ett försvar, eller skottlägen. Man måste försöka hålla sitt eget tempo, och fortsätta med sitt eget spel.
    Jag vet inte vilka order som tilldelades spelarna i paus, men det var inget vinnarrecept.

Rapportera

Rapportera

• 30 nov 2010 Till

???: Kan ju faktiskt vara så att Strömnäs höjde sej ett par snäpp i 2:a halvlek , medans BBK fortsatte på samma nivå som i den 1:a halvleken.