Jag är klar Kallin. Är det någon som har vägarna förbi Sandviken? Bilen är nämligen trasig....

nu drar jag till lumpen, adjö och hej.. ses till sommaren igen och lycka till med spelet :)

Rapportera

Rapportera

• 28 jul 2007 COACH

Hej alla ! Högbo-Åshammar 1-1. Det var en bra genomkörare för oss.Tycker vi står upp bra, med många unga spelare i laget genomför vi matchen på ett fint sätt. Många fina kombinationer och en hel del chanser. 1-0 ledning i paus genom T.Ferry. Efter det målet hade vi en riktigt fin period i matchen där vi kunnat öka på vår ledning. Även inledningen av andra var bra, nära 2-0 efter fint spel och återigen friläge av T.Ferry. Där målis räddade med tåspettsen. Sedan sjunker vi tillbaka lite mot slutet och högbo kan rädda ett x genom årets mål på norra ip. En kanonfrispark utav Thomas Molin. Totalt sett över hela matchen tycker jag det var ganska rättvist. Högbo hade kanske lite mer boll än oss, men jag tycker vi kanske skapar lite mer vassa chanser. Jag ger alla med beröm godkänt för eran insats. Nu kommer det bli en bra höst hoppas jag för båda lagen. kom igen och håll i hela hösten nu killar så blir det bra. Mvh. Danne.