Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Åshammars IK Seniorlag Herrar

Drog kaos runt i14s spår. Kände av hälen men det gör jag å andra sidan varje träning.

Rapportera

Rapportera

• 11 sep 2007 COACH

Hej alla! Det vore kul om någon kunde skriva om dagens individuella träning, om det har gott bra, eller om det gick tungt, eller hur det gick, om det är någon över huvudtaget som har kört. Det är nog 0-3 som gäller på tipset Mats. Mvh.Danne.

Rapportera

Rapportera

• 11 sep 2007 mats

Tja!vad är de som gäller på tipset!!är det 2-0 som det stog i tidningen?

Rapportera

Rapportera

• 10 sep 2007 Lars K

Hej ! Tyvärr vart det pisk med 3-1 mot Högbo idag. Vi gjorde en mycket bra första halvlek där vi skapade massor med klara målchanser men bara lyckades få in ett mål genom Micke Jackson.
    Högbo flyttade upp mer folk i andra och fick in två bollar, vi fortsatte att skapa en hel del men det var tji att göra mål idag. 1-3 kom på straff i sista minuten.
    Jag tycker det var en mycket bra div 7 match där vi borde punkterat matchen tidigt, huvudsaken är att vi spelar bra och skapar målchanser, förr eller senare så sitter dom och då blir vi svårslagna.

Rapportera

Rapportera

• 10 sep 2007 julle

hur gick det ? fick spelarna ha pannlampa sista kvarten?!

Hej ! Domaren ringer idag och vill flytta fram matchen till 18:00. pga mörker
    Varken jag eller Högbo hinner ringa runt och ändra samling, vi kör som vanligt och försöker komma igång så fort som lagen är uppvärmda och klara.

Rapportera

Rapportera

• 9 sep 2007 micke

Ingen träning för mig i veckan, jobbar em.

Rapportera

Rapportera

• 9 sep 2007 COACH

Hej alla glada! Läste AB, nu på morgonen, fick se att kurdiska vunnit över oss på wo, 2-0. Så nu ligger vi bara fyra i tabellen. Som alla förstår är det helt felaktigt. Men det kommer nog att rättas till skulle jag tro. Mvh. Danne.