Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Åshammars IK Seniorlag Herrar

tjena gubbs....tyvär så jobbar jag denna vecka eftermiddag....men ska försöka att byta nån dag om det går...men ont om folk nu när alla gått på semester....jaja kör hårt nu gubbar....

Rapportera

Rapportera

• 24 jun 2008 Gaude

Kommer inte på träningen idag, har legat nerbäddad i 39-40 graders feber och förkyld hela helgen och är fortfarande inte bra, får se om jag piggnar till inför torsdagen

Rapportera

Rapportera

• 23 jun 2008 Lars K

En fin skalp ikväll igen, seger med 4-2 mot serieledarna. Strömsbro började mycket bra och jag kände att vi nog skulle få det tufft, men vi kom in i matchen och efter 20 min så väggade sej Tobbe och Viktor igenom deras försvar och Viktor kunde rulla in 1:an. I 40:nde minuten placerad Nodda snyggt in 2-0 med ett långskott i högra krysset. I andra halvlek fortsatte ställningskriget, efter en kvart kom Kalle loss på kanten och slog ett perfekt inlägg till Tobbe som behärskat nickade in till 3-0, 2 minuter senare får vi hörna och Kalle nickar in fyran. Vi slappnar kanske av lite och tycker att matchen är klar då gör Strömsbro två mål på 5 minuter och får sen en straff som dom som tur är skjuter högt över, 4-3 där och det hade blivit nervigt på slutet.

Totalt sett en mycket bra div 7 match, vi spelar mycket bra i försvaret och får också till avsluten idag, kul att vi äntligen kan sätta lite chanser. ( Kul också att Kalle gör mål, enligt honom själv har det inte hänt sen han gjorde två självmål i 7-manna)

Rapportera

Rapportera

• 23 jun 2008 Jonas

Föreslår att lagkapten utmäter ett passande bötesbelopp i fall detta ej fungerar (festkassan verkar vara i behov av ett tillskott). Jag kommer dessutom att boka om de som missar till hösten.

Rapportera

Rapportera

Och det är alltså upp till den utsedda serveringspersonalen att skaffa ersättare om de har förhinder eller är uttagna att spela matchen ifråga.

Rapportera

Rapportera

• 22 jun 2008 Olle M

Ingen träning för mig den här veckan, jobbar eftermiddag.

23/6 ÅIK7 - Strömsbro 19:00 Gajjan & Jocke B
    29/6 ÅIK5 - Hedesunda 19:00 Bengan & Markus A (Kgn)

Rapportera

Rapportera

• 21 jun 2008 Lars K

Rättning på målskyttarna, det var Tobbe F och inte linkan som gjorde mål.
    Tobbe jag har budat dej till Måndag du kan väl bekräfta här ifall jag inte får tag i dej.

Rapportera

Rapportera

• 21 jun 2008 björklund

tja lars du jag kan inte närvara på matchen på måndag för jag jobbar eftermiddag. men lycka till.