Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Åshammars IK Seniorlag Herrar

Skriv i gästboken

Logga in för att skriva i gästboken

Gästbok

• 8 aug 2008 Jonas

Hörde att vi föll med flaggan i topp igår och att det inte var långt ifrån fler mål även om VFF hade det mesta av bollinnehavet. Bara att komma igen på söndag!

Rapportera

Rapportera

• 7 aug 2008 Anders

Om du kan spela imorgon så är du budad nu kalle.

• 7 aug 2008 Jonas

Fortfarande bara Dan & Erik anmälda till lördag. Behöver 2 till.

Seger med 3-1 ikväll mot Högbo.
    Vi tog ledningen redan efter 9 min genom Tobbe F, och hade det mesta av spelet och målchanserna i första halvlek. Vi sa i halvtid att det bara var att gå ut och fortsätta med samma spel, istället vart det som det ofta blir att vi vart lite bekväma och trodde att det skulle gå av sej själv. Högbo fick ett bra tryck de första 20 minuterna och det var bara ett par fina räddningar av Mats som hindrade dom från att dra ifrån. Sen så började vi jobba som ett lag igen och fick ordning på positionerna och kunde gå ifrån till 3-0 genom mål av Viktor och Tobbe F igen. Högbo tröstmålade på slutet.
    En rättvis seger sett till hela matchen, starkt gjort att komma igen efter den dåliga starten på andra.