Kom ihåg att pricka av er närvaro på träningarna. Det sitter en lista innanför dörren till omklädningsrummet.

Rapportera

Rapportera

• 1 sep 2008 Lars K

Skön seger mot Hofors idag. 3 - 2
    Vi ägde matchen helt i första halvlek och ledde med 2-0 genom mål av Leffa och Bengan.
    I andra kommer Hofors ut som ett nytt lag och tar över det mesta av spelet och vi tar nog lite för lätt på uppgiften efter den fina första halvleken. Hofors gör 2-1 men strax efter detta blir Leffa fälld i straffområdet och vi får både straff och ett rött kort på Hoforsspelaren. Leffa tar straffen själv och missar tyvärr. Hofors blir ändå mer taggade och fortsätter pressa oss trots en man mindre, dom gör 2-2 med en kvart kvar, som tur är kommer Leffa (forward igen på gamla dar) igenom igen och och sätter 3:an och vi klarar oss undan med en seger trots tuff press från Hofors på slutet.