tja!tyvär så lär jag meddela att min säsong tog slut i går!! Det är min jä... Häl som spökar igen så nu lägger jag ner denna säsong men jag kommer upp och kollar lite på träningen!!!

Kan inte träna den här veckan då jag jobbar eftermiddag!

Rapportera

Rapportera

• 22 sep 2008 Lars K

Förlust med 2-0 igen. Vi gör en mycket bra match mot de troliga seriesegrarna idag. Strömsbro börjar bra och skapar en hel del och tar också ledningen i mitten på första halvlek men sen är det vi som skapar chanserna resten av matchen, vi har två i ribban och ett i stolpen men som vanligt så har vi svårt att göra mål.
    Strömsbro gör tvåan på en kontring efter 20 min i andra, det var deras första skott på mål i halvleken. Strömsbro spelade väldigt fysiskt och tufft, på gränsen till fult hela matchen men vi stod upp bra mot detta och delade väl ut lite fula smällar vi också, tyvärr så tillät domaren det mesta och det är tur att det inte blir en massa skador (Hoppas att det inte blev allvarligt med Linkans fot). Typiskt för en domare som tappar matchen att varna för snack när det fanns massor med fula närkamper som han släpper, men vi fick väl in ett par hundringar till lagkassan i allafall.

Rapportera

Rapportera

• 22 sep 2008 Lars A

Tar din plats Jonte, den blev inte ledig så länge. Det fins en å annan som är hungrig på din plats som offensiv back !! Ladda nu grabbar å gubbs för i kväll blir det åka av.

Rapportera

Rapportera

• 22 sep 2008 Jonte

Hallå, kan tyvärr inte vara med på matchen idag då mitt knä fortfarande är svullet.