dom som vill kan komma och lira lite på hästskovallen dom som har lite småkrämpor föreslår jag vila istället budning till a-match torsdagkväll kommer på gästboken

Blir de träning i regnet? kanske bättre att ta en träning imorron då de skulle bli fint väder eller blir det för tätt inpå torsdagsmatchen?

blir de träning idag?

Rapportera

Rapportera

• 18 aug 2009 gajjan

hej kan inte träna idag ska bort på kalas men jag kommer å tittar på torsdag hoppas ni vinner då grabbar skön seger igår grabbar skönt med en nolla igen men gubben hade ganska lungt i målet då vet ni

Rapportera

Rapportera

• 18 aug 2009 Jonas

Sådärja, nu är vi det lag som släppt in minst antal mål i div7. Vi får se till att fortsätta på det spåret under hösten. Med fortsatt bra inställning och lite mer fokus på passningsspelet så kan det bli en kanonhöst både i div 5 & 7.

Rapportera

Rapportera

• 18 aug 2009 Lars K

Seger med 6-0 borta mot Ockelbo. Det var ganska jämt i första, vi hade en lyckominut där vi gjorde 2 mål och hade detta med oss till paus.
    I andra halvlek hade våra forwards sprungit slut på Ockelbos mittback och när han böt efter ca 20 min så gjorde vi fyra snabba till. Totalt sett så stretade Ockelbo mot ganska bra men skapade inte så mycket framåt, vi hade en massa fina chanser till, särskilt på slutet men 6 mål räcker väl bra det också.
    Målskyttar: Viktor 2, Patrik 2, Fransson 1, Harjula 1.