Tänkte bara hälsa alla att jag går på antibiotika och kan därför inte träna/spela den kommande veckan. Halsfluss+öroninflammation är grejor det!!..........

Nu ligger budningen ute till söndagens A-match..........finns under fliken "Matchbudningen" här i menyraden till vänster.

Budning till B-matchen kommer senare ikväll

Rapportera

Rapportera

• 20 maj 2010 Ola

Det blev 1-1 ikväll mot Valbo borta.......skriver mer om matchen imorgon. Nu ska jag försöka sova lite så jag kan köra med Leffa imorgon :)

Rapportera

Rapportera

• 20 maj 2010 Olle RG

Lycka till på matchen idag grabbar! Håller tummarna! :)

Rapportera

Rapportera

Magnus --- Den trupp som nu ligger i Fogis är den aktuella för idag.....

Rapportera

Rapportera

• 17 maj 2010 Lasse B

Härligt slit idag och skönt med tre nya pinnar. Roligt att Fransson fick sätta dit spiken i kistan efter många fina löpningar. Det finns ett uttryck "Anfall är bästa försvar". Vet inte om de som var på "Vallen" håller med om det efter dagens drabbning... :)

PS. Idag såg jag ett vårtecken. Leffa körde utan långkalsongerna... DS

Rapportera

Rapportera

• 17 maj 2010 Jonas

Härlig seger idag, kan inte minnas på att vi slagit SIF sedan året då jag körde en patenterad höfttackling på deras kapten som fick utgå.

Rapportera

ÅIK tar ledningen med 1 - 0 två minuter in i andra halvlek målskytt Matte Fransson