Rapportera

Rapportera

• 16 jun 2010 Sara

Heej tjejer och tränare.
    Ska bara säga att jag inte kommer och tränar imon torsdag, skall jobba över till 20:00, vi ses
    nästa gång ) ha det fint :)
    // Sara Johansson

Rapportera

Rapportera

• 16 jun 2010 Ikka

Givetvis även ett stort lycka till på söndag tjejer!! :)

Rapportera

Rapportera

• 15 jun 2010 Lina

Hallå tjejer! Hinner tyvärr inte komma idag :( satsar på torsdagens träning istället! Ha d nice :)

Rapportera

Rapportera

• 15 jun 2010 Seffi

Jag är fortfarande sjuk, men kommer på träningen ändå idag, dock inte med på stor löpningarna, vill inte bli mer sjuk !! see you later

Rapportera

Rapportera

• 15 jun 2010 Mikaela J

Hej hej tjejer! Hinner tyvärr inte träna i dag. Å på torsdag jobbar jag, så det blir ingen träning för mig denna vecka. Ha det gött // Mikaela J

Rapportera

Rapportera

• 15 jun 2010 Hmmmm

citat enligt nedan...

-" Ett extra plus till Maria som spelade matchen med feber i kroppen".......

Oansvarigt av Kungälvs ledartrojka tycker nog dom flesta andra.

Rapportera

Rapportera

• 15 jun 2010 pettsson

Ja ,Ikka och Jenny vi andra får väl göra det du inte kan just nu Ikka "bita ihop". Ha så kul och lycka till på cuperna.

Rapportera

Rapportera

• 14 jun 2010 Anna

Från Kungälvs hemsida

En straff räddade Älvängen!!

Vi tar ledning redan efter 4 minuter genom Karin som får en bra passning från Maria. Halvleken fortsätter med mycket tuffa närkamper, båda lagen kämpar och sliter och skapar många chanser. Olyckligtvis får vi Josefine skadad i mitten av halvleken. Vi lyckas tyvärr inte stoppa Älvängen snabba kontring i slutet av 1:a och de kan kvittera till 1-1.
    I 2:a kan Älvängen ta ledningen i början halvleken, det känns lite tungt för vi spelar bra. Någon minuten senare får vi en frispark i bra läge, Jossan95 får förtroendet att slå den och gör det genom att placera den strax under ribban, otagbart för målvakten. Gött med en snabb replik, känns som vi är med igen. Båda lagen fortsätter att skapa flera chanser, känns som Älvängens ork börjar tryta lite och vi fortsätter att löpa bra med flera bra chanser. I slutet av halvleken efter ett antal bra hörnor från Älvängen får de en straff som de sätter otagbart för Jennifer. Vi fortsätter dock att kämpa på och har flera bra målchanser in i de sista minuterna av matchen men tyvärr har vi inte turen med oss idag.
    Oavgjort hade varit mer rättvist.

Det bästa med matchen är alla kämpar och sliter som ett lag i 90 minuter, vi kommer ständigt tillbaks. Detta resultat är ok med tanke på att vi kvällen innan bara hade 9st spelare och nästan tvugna till att lämna W.O. och då hade vi förlorat med 3-0. Ett extra plus till Maria som spelade matchen med feber i kroppen.