Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

• 16 maj 2011 Lotta

Det var kul att se er in action igår, även om matchen slutade illa. Tror det blev lite väl avslappnat efter att Askims målis blev utvisad, men det är lätt att säga när man står på kanten. Bara att ta lärdom och gå vidare och göra bättre. Ses imorgon!

Rapportera

Rapportera

• 16 maj 2011 Ikka

Kan också bara konstatera att min insats inte var någon höjdare igår så jag kände att jag inte var den stabila gamling jag borde, men som tur var räddade ungdomarna upp de flesta av mina misstag :) Bådar ju gott inför framtiden när en annan har gjort sitt. Inte mycket roligt med gårdagens match så nu glömmer vi den och laddar inför torsdagens istället så fyller vi de luckor som Tesa och Anki lämnar på bästa sätt!

Rapportera

Rapportera

• 16 maj 2011 Tesa

Jag åker till Turkiet imorgon. Jag kommer hem den 1/6. Träna hårt och vinn alla matcher!!!
    Kram Tesa

Rapportera

Rapportera

• 16 maj 2011 Anki

Synd att vi inte lyckades skrapa ihop några poäng i går! Vi hade en del chanser.... Tyvärr så blev målis insats inte någon hit idag! Blev snart påmind om en taskig ljumske! :(
    Men vi får kämpa på tjejer!
    Vi vet att vi kan!!

Vi ses kanske på tisdag! Annars får jag önska er lycka till på torsdag då jag ( tyvärr) är i Rom.

Upp på tredje plats igen
    Askim-Älvängen blev verkligen en händelserik match idag på Kobben.
    Det började med att två av våra mittbackar var tvungna att lämna återbud alldeles innan matchstart.
    Vi inledde matchen riktigt bra och kunde ta ledningen när Lollo sköt stolpe-in efter ca 10 minuter.
    Älvängen kom in mer och mer i matchen och kvitterade på en snygg hörna när det var ca 10 minuter kvar på första halvlek.
    Med 1-1 gick vi till pausvila och taktiksnack. Nu tar vi det här tjejer!

Efter drygt 10 minuter blev vår målvakt utvisad efter att ha tagit med hand utanför straffområdet. Inte bra att bara spela med 10 man men Jennifer räddade ett eventuellt mål. Snabbt fick vi ta på Sarah målvaktshandskarna och en väst. Frisparken som följde hade ett farligt läge men Sarah kunde rädda med en benparad.
    Utvisningen tände hela laget som började inse allvaret och direkt började röra sig mer när vi bara var 10 spelare.

Det kändes väldigt skönt när vi fick en spelare fälld i straffområdet och domaren direkt pekade på straffpunkten. Lollo tog den och 2-1 till oss. Yes!
    När det bara var några minuter kvar satte Lollo "spiken i kistan" genom ett långskott som seglade förbi Älvängens målvakt.

Vi vann med 3-1 och är tillbaka på tredje plats i serien.
    Bra jobbat idag hela laget! Vi vill se mer av spelade som ni spelade i andra halvlek!
    ________________________________
    Askims IK - Älvängens IK 3-1 (1-1)
    Spelare: Alicia Hentchel, Amanda Karlsson, Amanda Lorén, Frida Boriero, Jennifer Fransson MV, Julia Friberg, Lisa Munter, Louise Enberg, Malin Svensson, Marina Sultani, Rebecca Cameras, Sandra Boriero, Sarah Fredborg, Tina Ranjbar
    Mål Askim: Louise Enberg (3)
    Varningar: -
    Utvisning: Jennifer F

Rapportera

Rapportera

• 14 maj 2011 Marie Iwi

Lirarnas lag ÄIK - L8 Marta 1-0. Inte våran bästa match men 3 goa pinnar.