Bra jobbat! Laddade ner en Gothia-app och följde med spänning laget via mobilen

Rapportera

Rapportera

• 16 jul 2014 ubbe

Skit skit. AlsensIFs p15 var så nära.Vi förlorade på straffar med 6-5 mot Uddevalla efter 1-1 fulltid.målskytt johan på nick hörna. Detta Uddevalla hade vunnit sin grupp med målskillnad 12-1. Så vi gör en fantastisk turnering och går till A slutspel.tack till alla duktiga ungdomar och supportrar som gjort alla matcher till en fest.

Rapportera

Rapportera

Det blev vinst 4-1 mot Tyresö, efter strålande spel.
    Målskyttar : 1-0 Pontus, 2-0 Hampus, 3-1 självmål och 4-1 Lucas.
    Nu 18.10 spelar vi A slutspel mot Uddevalla.
    Spännande??

Rapportera

Rapportera

• 15 jul 2014 ubbe

Tyvärr torsk i dag med 0-3, vi börjar bra och prövar rulla boll. Gårdagens 4-3-3 bytes idag till 4-4-2. , flyttade upp Filip på topp med hampus med tanken att Filip skulle utmana rättvänd in i straffområdet. Men tyvärr så kommer inte bollar upp till sista tredjedel som vi vill det blir bara höga bollar på en väldans liten plan. Portugal är lite mer samspelta annars så var det jämnt dom har 3-0 chanser och gör mål. Nu har vi avgörande i egna händer om afinal plats. Tyresö imorgon 11. 40

Rapportera

Rapportera

• 14 jul 2014 ubbe

Premiär matchen avklarad och vinst med 2-0.
    Motstånd var Abbhaussen från Tyskland.
    Efter en mycket bra 1a halvlek som vi vinner med 2-0 efter mål av Hampus (straff) och Johan ( frispark). Andra halvlek så skapas chanser men inget rassel. Imorgon väntar Portugisisk motstånd.

Rapportera

Rapportera

• 11 jul 2014 Björn

Lycka till på Gothia! Lämnar lite supportergrejer till Pålsmarker/Lennartsson att ta med. Bagarn hälsar!

Rapportera

Rapportera

• 4 jul 2014 ubbe

Då var Storsjöcup Slut för iår .
    Vi förlora på matchens sista spark 0-1 blev resultatet. Otroligt snöpligt, en hörna som norskarna nickar i ribban och ner. Domarn dömmer mål från sin position mellan mittcirkeln och målet. Han kan omöjligt se om den är inne. Enligt våra spelare var den inte inne. Morr .
    Tackar alla supportrar och gunsan för kaffet och rullrånen??. Nu tar vi nya tag på Gothia.