1000 tecken kvar

Gästbok

• 7 maj 2007 Angneta Swärd

Hogdal vs Alsen 2-1 (0-1)
    Första matchen i div 4 spelades i lördags på en gul grön plan i Härjedalen, Hogdal med en hel del nya ansikten började bäst och oroade Alsen backlinje hela tiden. Målvakten i Alsen visade stort hjärta och stod i vägen för det mesta. Han sprang även ned sin egen mittback vid ett tillfälle Micke låg kvar en stund på planen kanske inspirerad av de sydlänska spelarna som Hogdal som tagit med sig den traditione till Härjedalen. Alsen tog dock ledningen på hårt skott av den vesslesnabbe Andreas Ekman. Sjäv tog jag en burgare i halvlek. I andra rivstartade Hogdal och fick till en kvittering innan jag hunnit äta upp burgaren. 15 minuter senare kom 2-1 målet och sen var matchen slut. En lång resa hem till stan när solen började sänka sig över Svedjevallen och har inte Brassarna rest sig upp från planen så ligger de säkert kvar där än.

Rapportera

Rapportera

• 6 maj 2007 !!!

med tanke på motståndet kanske...

brasilien borde vinna serien lätt med tanke på spelarmaterial. så eftersom alsen står upp så pass bra så var det ett ganska bra resultat.

men givetvis är det poäng som räknas, men det är en bra värdemätare som tyder på att alsen kan vara med i toppen o kriga.

Rapportera

Rapportera

• 6 maj 2007 ???

bra resultat? Det är väl ändå poängen som räknas, eller har jag missat något??

Rapportera

Rapportera

• 5 maj 2007 mats

Trist förlust men ändå ganska bra resultat måste ja säga)