Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

• 2 jun 2007 Agneta Swärd

Jag brukar inte bemöta kritik men kände att jag var tvungen. Som erfarensportskriben (som jag anser mig vara) hör det till att spelare kan bli skadade och om sen resten inte kan spela fotboll lär ju det knappast vara motståndarens fel. Jägarna hade vissa perioder med bra spel. den farligaste i andra halvlek med ett bra inlägg från Mårten S. I övrigt några halvchanser. Mig veterligen utökade Jägarna sin speltrupp in för återkomsten i fyran. Men det kanske inte räcker, de till åren kommna spelarna har lättare för att gå sönder så är det. Ja önskar Jägarna lycka till i fortsättningen och citerar " den som gapar efter mycket mister ofta hela stycket"

Rapportera

Rapportera

• 2 jun 2007 Försäkringskassans spion

André fick hjärnskakning och är sjukskriven 14 dar efter ÖFK U19 matchen. Hörde att doktorns order var högst 30 min. dator/tv-tittande dagligen.
    Kolla honom ni som kan!!

Rapportera

Rapportera

• 2 jun 2007 Joel

Tjena grabbar!

Kul att det går bra för er, jag följer er på nätet...

Jag håller på att komma igen efter korsbandsoperationen och åkte faktiskt Vasaloppet i vintras! Men det går fortfarande sådär med att springa, har lite rehab kvar...
    Kommer upp i sommar på semester och ska försöka titta på några matcher.

Hälsa alla från mig!!

Rapportera

Rapportera

• 2 jun 2007 ZZZzzzz

svårt att spela fotboll för oss jägare när man fär 4 skador på 10 minuter men du Agneta Svärd verkar inte ha observerat det över huvud taget. Tock ska påbekas att Alsen vann rättvis men kanske ed 2-3 mäl för mycket..du om någon Agneta borde ha analyserat det lite bättre.....vi kämpar vidare...

Rapportera

Rapportera

• 1 jun 2007 Agneta Swärd

Jägarna-Alsen 1-5.
    Ett soligt väder tog emot spelare och publik på jämtkraftarena denna kväll. Jägarna började med att göra ett noll efter ett fint genombrott. Tid 2 minuter? Alsenspelarna verkade vara kvar i omklädningsrummet. Men plötsligt kom de ut och briljerade med fina löpningar och perfekt slagna bollar från bakreregionen. Per Persson gjorde ettan och Jon (bror) Persson satte tvåan. Det hade gått endast 15 minuter men matchen var nu Alsens. Jägarna började tröttna och blev irriterade på varandra och domaren. Men Alsen trummade på och Jon fick göra ett mål till. Fyran gjordes av Nicklas Hallberg och den ständigt på hugget Rudi Woxlägd satte spiken i kistan med att enkelt rulla in femman. En rättvis seger även om jägarna aldrig gav upp så var de ett par nummer för små i dag. I Alsen märktes fältherren Andreas Landen och Andreas Ekman i Jägarna märktes Målvakten av Ekman.

Rapportera

Rapportera

Till Oldboy och er andra. På fredag är jag på plats och kollar av en av årets roligaste matcher.Jag har haft lyckan att följa dessa giganter genom åren och det brukar bli en bra kamp. Alsen vill säkert visa att segern i kvalet till fyran inte var en slump och jägarna vill nog visa att det var de. Väl möt på jämtkraftarena