smart sagt ,,,,

Rapportera

Rapportera

• 15 apr 2008 ,,,,

Det finns en tendens till att bli lätt partisk när det gäller dessa tidningsreferat, ofta tycker lagen olika om matchen. Martinsson säger det han såg, medans Alsens uppfattning var en annan.

Rapportera

Rapportera

• 14 apr 2008 ärsn

alsen hade väl ett par giftiga chanser i andra också? Ett ribbskott som var ytterst nära att gå in såg jag iallafall.

Rapportera

Rapportera

• 14 apr 2008 Saxat från ÖP

K/D-Alsen 1-2 (0-2)
    Mål, K/D: Kristoffer Kvarnlöf. Alsen: Jon Persson, Andreas Ekman
    Alsen ledde med 2-0 efter första halvlek och enligt K/D:s tränare Tommy Martinsson spelade hemmalaget inte speciellt bra. Efter pausvilan blev det annorlunda.
    - Vi tog över helt i andra halvlek och kunde ha gjort både två och tre mål, sa han.
    I hemmalaget var spelet ganska jämnt överlag. I Alsen förtjänade Andreas Landén lite extra beröm.

Det är ju lite roligt att herr Martinsson inte nämner något om att Alsen kunde gjort 2-3 mål i första halvlek. Skulle heller inte vilja påstå att de äger andra halvlek utan bara sista 20....