Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

• 15 okt 2009 Blåsa

Alsen/Mörsil segrade i ÖP-lirsfinalen mellan de två segrarna i div 1 Sydöstra och div 1 Nordvästra med 3-4 efter 0-0 i halvtid. Matchen spelades på arenan och första halvleken dominerades till stor del av ÖFK som bl.a hade ett fräsande skott i stolpen samt ett antal kvalificerade chanser till, Alsen/Mörsil syntes något tagna av stundens allvar men lovade i halvtid att ge allt i årets sista halvlek. Andra halvlek hade dock knappt börjat så gjorde ÖFK 1-0, målet styrdes in av en back och var otagbar, Alsen/Mörsils Mikael Strandberg kvitterade dock efter 10 minuter till 1-1 på ett sologenombrott. ÖFK tog på nytt ledningen med 2-1 samt även 3-1 på en indirekt frispark efter spelade 22 minuter av andra halvlek. Så var ställningen då det blott återstod 10 minuter av matchen. Då omdisponerade Alsen/Mörsil sitt lag och det gav omedelbart utdelning på en snyggt slagen hörna av Daniel Weineus som nickades in av Petter Bager, efter bara två minuter till så gjorde Joel Johansson en inbrytning från högerkanten och kvitterar till 3-3 med ett vänsterskott. Alsen/Mörsils coach Martin Johansson valde dock att fortsätta trycka på framåt och när det återstod fyra minuter så fick de en frispark ca 20 m från mål, medans ledarna dividerade om vem som skulle ta den, stegade Petter Bager resolut fram och valde att lägga den välplacerat invid högra stolpen utan chans för målvakten att hinna dit. Stort jubel och efter en riktig kämpainsats de sista minuterna så kunde de hålla undan och vinna matchen. Kul för ett landsortlag att vinna och lovande för Alsens fortsatta satsning mot framtiden. GRATTIS KILLAR till en fin säsong.

Rapportera

Rapportera

• 15 okt 2009 nAffe

Hockey e skit. Tacka vet jag fotboll!!!
    ALSEN vann mot ÖFK i kväll med 4-3!
    Detta trots att vi låg under med 1-3 med 9 min.kvar! Målskyttar Petter Bager 2 mål
    Micke Strandberg å Joel johansson 1 mål vardera. Killar, ni e fantastiska!!!!!! Huvvaligen!

Rapportera

Rapportera

• 15 okt 2009 lajf

efter två spelade perioder 3-1 DIF-Rögle bortaspöket häller på att flygabort.... :)

Rapportera

Rapportera

• 14 okt 2009 nAffe

Lite senaste nytt. Fotbollssäsongen är inte riktigt slut ännu. För i mårakväll på Jämtkraft Arena ere match. Kl 7. Vårat duktiga ÖP-lirslag, P-93 möter då självaste ÖFK i en finalmatch! Kom dit å heja på oss!
    Alsens Ifs årliga fotbollsfest på kluksgårn blir den 14 nov. Boka in den kvällen redan nu.
    Träning tisdagar 19.00-20.30 å söndagar 13.00-15.00. ALLA välkomna!! Näldhallen e platsen.

Rapportera

Rapportera

• 11 okt 2009 lajf

så är det Björn, tänk på att Rögle och Alsen är grön vita och vinner Rögle mot Mot Modo så måste jag skriva en rad 3-2 till de grön vita eleganterna ops whe did it again

Rapportera

Rapportera

• 10 okt 2009 Björn

Nu börjar väl snart tugget om Rögle & MoDo. Det kunde lika gärna vara Knoll & Tott för min del! Denna Elitserielunk. Är det 70 omgångar,eller? Vilket mörker!
    När börjar fotbollen? Vem har Alsen i första matchen? Det är viktiga frågor? Också vem som blir 2:a efter AIF. Dom får ju kvala. In med pucken i zon och alla efter. Vilken vulgär sport!