det blir tidigt älgjakt i år :) vad har vi för tilldelning?

Rapportera

Rapportera

• 13 maj 2012 Gaisarn

Matchen idag mellan Kramfors alliansen - Alsen slutar 1-1. Matchen spelades på en ojämn svårspelad plan. Vi pratade om det innan matchen och sa att bli det för svårt att rulla boll så måste vi överge det och slå upp bollar på kanterna mot våra snabba yttrar. Vi började bra den första kvarten och gör 0-1 i minut 8 genom Felix Persson på nick efter fint inlägg av Jocke Sunding. Efter den första kvarten börjar vi drälla för mycket med boll i uppspelsfasen och vi tappar mycket boll där och Kramfors tar över spel och chans mässigt. Vi har tur som har 0-1 i paus då Kramfors genom ständigt farliga Tobias Stenberg skapade några vassa chanser på egen hand. I andra halvlek går vi in för att tajta till och det lyckas vi bra med. Känns som vi har bra koll på dom och undertecknad tror nog att vi ska hålla ledningen till slut,men ca 15 minuter från slutet rinner Tobias Stenberg igenom och gör 1-1. I sista matchminuten är jag övertygad att vi får straff då Erik j blir bryskt knuffad bakifrån med målchans men domarna är som vanligt rädda att ta det beslutet i slutminuten. Efter första halvlek hade det känns helt okey med ett kryss i denna match men efter andra då vi har bra kontroll känns det ändå lite surt. Nu tar vi nya tag nästa helg mot Älgarna på vackra Bleckåsvallen. Hoppas alla fans sluter upp då och hejar fram oss till seger. Ingvar(Gaisarn) Strandeberg