Johan Palm, Murre Nazari
Sam Dada, Filip Gustafsson, Billy Svenske
Ernad Sadiki, Linus Strömgren
Avb: Rasmus Bodevind, Shahram Moradi, Ludvig Karlsson, Herman Schmidt, Martin Hedvåg

Torpa vinner åter med klara siffror i säsongens sista derby. Om vädret var varmt så blev det aldrig speciellt hett på planen för ett sargat Lidhult hade inte mycket att hämta. Bortalaget kom till spel med endast 12 man och då blir ett tufft att klara 90 minuter mot ett löpstarkt hemmalag.
TIF tog kommandot direkt och ett defensivt Lidhult fick mest jaga och försvara sig. Visserligen tog det ett tag innan chanser skapades men Torpa spelade med tålamod och det var bara en tidsfråga innan nollan skulle spräckas. Efter att Fredrik Sedin haft ett bra skott som mv räddade till hörna i 14:e minuten, small det två minuter senare. Efter bra spel kom Linus loss på vänsterkanten, inspelet hittade in till Ernad Sadiki och ren kunde mv rädda Ernads första skott men returen satte han själv säkert i nät. Det blev början på en period när Torpa var effektiva och matchen skulle avgöras. I 21:a minuten föll 2-0. Åter var det Linus Strömgren som frestade med ett skott, det blev målvaktsretur och en het Ernad Sadiki höll sig framme och forcerade in returen. Lidhult såg slagna ut, dock krigade man bra men hade svårt att skapa någon farlighet. Efter och välbehövlig drickapaus fortsatte Torpa att trycka på och man ville få in fler mål. Ganska logiskt föll 3-0 i 39:e minuten. Lidhult slarvade i eget straffområde och firma Linus och Ernad högg direkt. Denna gång blev det Linus Strömgren som kunde avsluta och bollen satt säkert i mål när han blev helt ren från 7-8 meter. Pausen kom nog lägligt för Lidhult men det såg ganska dystert ut för deras del inför andra. Torpas spel var väl inte på topp men man hade haft bra utdelning och matchen var mer eller mindre avgjord.
Efter hand började Torpa rotera rejält i uppställningen och alla avbytare fick bra med speltid. Spelmässigt blev det ganska avslaget för Torpa bara bevakade sin ledning. TIF visade åter hur skickliga man är på att hålla bollen inom laget och få tiden att gå. Heder till Lidhult som kämpade väl, spelade just och gjorde det bra efter sina förutsättningar. Det blev ganska fritt från heta chanser men de inbytta, Martin, Herman och Shahram hade bra lägen att öka på målskörden. Det såg ut att stanna vid 3-0 men i sista minuten rann Herman Schmidt igenom, han blev upphakad och straffen var given. Han fick själv chansen och med mv i ena hörnet satte han bollen i det andra och 4-0 var ett faktum. Matchen blåstes av direkt efter avspark och på nytt tar Torpa en betryggande seger. Lidhult krigade bra efter sina förutsättningar men denna eftermiddag räckte man inte till. Hemmalaget spelade inte på topp men är så stabila att man ändå fortsätter sin segerrad. Samuel hade minimalt att göra, backlinjen med Sedin, Palm och Lööv släpper inte till mycket utan har en lugn eftermiddag. Mitten har mycket boll, man spelar offensivt och har många fina framspelningar till våra forwards. Linus och Enad hela tiden farliga och Ernad fick välförtjänt pris som matchens lirare då han gjorde 2+1. Inhopparna var spelsugna och alla gör ett bra jobb. Extra stjärna går till Shahram Moradi som var riktigt pigg. Fortsatt jämt i toppen då även LEIF vinner sin match med 4-0. Det är upplagt för publikfest nästa lördag då LEIF kommer till Skogsängen för att spela en ren seriefinal. Vi laddar och hoppas på en sevärd match.