Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Sundsvall City IBC P-09/10

Följ

P-09/10

Följ oss för uppdateringar
Följ

Träningskläder

30 nov 2023 5 kommentarer 241 visningar
Maria Lindegren Förälder
5 kommentarer
  • 4 dec 2023 Maria Lindegren

    Hej,
    Nu när jag tittat igenom våra träningskläder ser jag att man tryckt även på shortsen och missat att skicka med strumporna. Då det inte ska vara tryck på matchshorts så har jag varit i kontakt med Lindbloms för att se hur vi ska lösa detta. Jag har inte fått någon återkoppling ännu och avvaktar därför med utlämning. Om någon endast tänkt nyttja shortsen till träning och vill ha dem med tryck kan ni skriva en kommentar så tar Pär med dem när han hämtar Anton från träningen. Kom ihåg att betala först enligt ovan instruktion.

    Rapportera

    Rapportera

  • 5 dec 2023 Maria Lindegren

    Hej,
    Jag har nu fått besked från Lindbloms att de beställt nya shorts åt oss som kommer i slutet på veckan eller i början på nästa vecka. Shortsen med tryck på får vi behålla som bonus.

    Finns det någon som kan hjälpa till att lämna tillbaka en t-shirt som vi fått fel och hämta shortsen och strumporna när shortsen kommit på Lindbloms i Njurundabommen?

    Pär tar med och lämnar ut kläder till de som spelar idag.

    Rapportera

    Rapportera

  • 5 dec 2023 Therese Westberg

    Det kan vi fixa Maria.

    Rapportera

    Rapportera

  • 5 dec 2023 Maria Lindegren

    Toppen Therese, då skickar jag med tröjan i storlek 128 med Sigges kläder och meddelar dig då shortsen är redo för hämtning.

    Rapportera

    Rapportera

  • 6 dec 2023 Maria Lindegren

    Utdelning av kläder sker på träningen imorgon. Therese tar med shorts och strumpor från Lindbloms då de redan har kommit. Betala innan om ni vill att jag ska skicka med kläderna hem med barnen annars kan ni betala på plats i samband med träningens start.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in