13 juni 2024
18:30

Gagnefs IF

Referat: Siljansnäs IF - Gagnefs IF

Kanske var det ihållande regnet som satte tonen för en avvaktade och försiktig inledning för Siljansnäs hemma mot Gagnef. Under stora delar av den första perioden höll sig bollen mest på mitten av planen. I slutet av den första perioden lyckades Milton Johansson från backposition, tråckla sig förbi motståndarnas mittfält och försvar för att sätta 1-0-målet. Innan perioden var slut hade dock Gagnef reducerat till likaläge 1-1. Den andra perioden påminde mycket om den första. Finlir byttes mot mindre fint lir och det var åter en jämn period som gav bägge lagen ett varsitt mål. Inför tredje och sista perioden stod likaläget 2-2 länge. När Anton Palmqvist fick positionera sig som mittfältare istället för försvarare lossnade det för Siljansnäs som just av Anton satte 3-2. Strax därefter spelade Anton fram till Täpp Emil som satte 4-2, bollen. Luften gick ur Gagnef som kunde se Anton sätta 5-2 innan slutsignalen ljöd. Inte den vackraste av matcher, men det behöver det kanske inte alltid vara.