Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Ohtana/Pajala FF Seniorlag Herrar

18 april 2022
16:00

Kiruna FF

Referat: Ohtana/Pajala FF - Kiruna FF

Ohtana/Pajala spelar 0-0 mot Kiruna FF hemma på Riavallen. Första halvlek är tempostark där OPFF stundtals blir tillbakatryckta, men spelar tätt försvarsspel. KFF skapar 3-4 riktigt fina chanser där Felle gör kanonparader. OP har också ett par lägen. Andra halvlek blir inte lika bra som första där Kiruna har ett par vassa chanser och OP har ett riktigt fint läge men matchen förblir mållös. Felix Pekkari suverän i OP- målet medan Tobias Stridsman var duktig i Kiruna! Resultatet 0-0 innebär att Kiruna vinner gruppen och går till kvartsfinal.