23 september 2018
14:00

Krokeks IF C

Referat: Chile Unido IF - Krokeks IF C

ag sökte länge efter en bra och fyndig inledning till dagens match mot Chile Unido, men då jag inte kom på någon får jag nöja mig med och säga att vi gör en mycket stabil och bra laginsats när vi tar ytterligare 3 poäng genom att vinna på Sydvallens konstgräsplan med 3-1 efter ledning i halvlek med 2-0. Efter en mycket väl genomförd första halvlek tappar vi lite i andra utan att för den skull behöva ängslas över att låta våra motståndare ta över matchen.
Stefan T J (Inlånad från U1) tillsammans med vår egen Ubbe Th. är ständiga orosmoment för våra motståndare samtidigt som vårt defensiva spel fungerar på ett utmärkt sätt.
Ubbe krediteras för samtliga tre målen, och här skulle jag även vilja ge överbetyg åt de framspelningar han fick från Henka (Fint pass. i djupled), Stefan TJ (Enligt instruktionsboken snett bakåt) samt Mattias´ fina frispark där Ubbe satte huvudet till och gjorde det förlösande 3-1 målet i 81;a min.
Vilken höst vi gör med 3 raka vinster på slutet och nu tar vi den fjärde av bara farten när vi möter KFUM Trix på söndag hemma på IP.
Beröm till samtliga för er insats och er inställning att här skall det bara bli vinst och inget annat.

Lite matchfakta: Chile Unido - KIF C 1-3 (0-2)
13 min. 0-1 Ubbe Th (Henrik W.)
36 min. 0-2 Ubbe Th (Stefan TJ)
63 min. 1-2 Hårt skott i nättaket.
81 min. 1-3 Ubbe Th (Mattias P.)

Gult kort: Ubbe Th.

Alltså nästa match, som också är den sista för säsongen, hemma på IP söndag 30 sep. kl.15.00