Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Kärra HF F10

Följ

F10

Följ oss för uppdateringar
Följ

V3 är här och det innebär ansvar i hall och café

Sandra Mathiasson Tränare
6 kommentarer
  • 16 jan Bella Mati

    Hej,
    är det endast de som blivit delade pass för hallansvarig som skall komma eller ska även de som har cafe ansvar komma dit imorgon?

    Rapportera

    Rapportera

  • 16 jan Jeanette Broberg Estola

    Hej, är det tillkommande information utöver det som sas på infomötet i onsdags, 10/1?

    Rapportera

    Rapportera

  • 16 jan Johan Hässel

    Hej, det bör vara samma information på mötet den 10/1 som imorgon. Anledningen till förvirringen med dubbla datum beror på att det blev fel datum i första utskicket. Så ni som redan gått behöver inte gå igen. Vi är några som kommer att gå imorgon och inhämta informationen och vi stämmer av om med ansvarig om det är någon ny info.
    Infomötet berör främst hallansvariga men även övriga får gärna komma om det finns några funderingar. Finns även möjlighet att få en genomgång av klockan, denna sköter vi på lördagen 20/1, vem som sköter klockan fördelas inom respektive pass.

    //Johan

    Rapportera

    Rapportera

  • 17 jan Johan Hässel

    Hej, här kommer lite info från dagens infomöte.
    Hallansvariga sköter bla upplåsning, låsning och larm. Laget har fått en nyckel och den behöver lämnas över till den som skall öppna och låsa/larma på kvällen. För fredagens kvällspass är nyckel redan överlämnad till Jolines föräldrar. Det finns två hallansvariga per pass och man behöver prata ihop sig om överlämnandet av nyckeln till nästa dag.
    På lördagen ingår att sköta klockan för 7st matcher med F10, P10 och F11 med start kl. 12:30 -18:00 för F10, P10 och F11. Matchtider sitter på väggen i informationen. I informationen finns även manual till klockan och annan info om städning mm. De som har samma pass pratar ihop sig om vem som sköter klockan.

    //Johan Lovisas pappa

    Rapportera

    Rapportera

  • 17 jan Mikael Jonasson

    Tack Johan!

    Rapportera

    Rapportera

  • 17 jan Thevinh Huynh

    Tack för infot.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in