Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IFK Våmhus P-05-06-07

Följ

P-05-06-07

Följ oss för uppdateringar
Följ
IFK Våmhus
Fotboll
P-05-06-07

Finns det ärlighet och "fair game" ?

4 jun 2017 4 kommentarer 412 visningar
Lars-Göran Sparr Ledamot
4 kommentarer
  • 4 jun 2017 Renee van Milligen

    Hej förstår din frustration och vi som föräldrar tycker också att det inte ska vara så. Tror alla som har sett att våra grabbar jobba på bra och stötte varan. Deras spel blir bättre för varje match så ni som ledare gör ett jätte bra jobb tillsammans med grabbarna. Men det är inte lätt att möta ett så svårt motstånd!! Går det inte göra nånting åt detta? Kämpa på tillsammans tycker alla gryma!

    Rapportera

    Rapportera

  • 7 jun 2017 Anna Jurland

    Behövs kanske en mer övergripande diskussion mellan ledare i serien om den skall kunna fortsätta. Måste finnas andra som känner lika. Varken bra för våra killar eller motståndarna att det blir så här.

    Rapportera

    Rapportera

  • 7 jun 2017 Frida Clewemar Simons

    Jag håller med Anna. För ngr år sen var samma diskussion uppe berättade du L-G, och då fick tex Malung en tillsägelse från högre ort. Efter det blev det skillnad därifrån. Ngt/ ngr år iaf. Om vi agerar nu hinner det kanske bli ändring till fortsättningen efter sommaruppehållet?

    Rapportera

    Rapportera

  • 8 jun 2017 Martin Ståby

    Algot tycker alltid det är roligt att åka till träning och match! Det är det viktiga för mig. Där gör du ett stort jobb LG. Kan man påverka övriga lag är det väl bra men focus ligger inte på resultatet.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in