Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IFK Våmhus P-05-06-07

Följ

P-05-06-07

Följ oss för uppdateringar
Följ
IFK Våmhus
Fotboll
P-05-06-07

Motvind och uppförsbacke !

21 maj 2017 8 kommentarer 303 visningar
Lars-Göran Sparr Ledamot
8 kommentarer
  • 21 maj 2017 Erik Asplind

    Ja några 04 i ett par matcher skulle nog behövas. Men jag tycker grabbarna ändå gör en skapligt bra match lite mer vilja och tro på säg själva så kan det nog bli riktigt bra. Våra grabbar måste få till det där sista framför motståndarnas mål och sätta sina chanser. Vi fick ju inte riktigt till det idag antingen blev bollarna för långa eller för korta. Får vi bara det att stämma bättre då kommer målen också. Vi måste försöka sätta de chanser vi få helt enkelt. Nu laddar vi om för match mot Färnäs.

    Rapportera

    Rapportera

  • 21 maj 2017 Håkan Guth

    instämmer helt på lars göran å eriks inlägg , våra killar gör det bra ger aldrig upp, tappar inte fattningen , tror inte dom lessnar på fotbollen , med å motgångar ,uppförsbackar sånt hör hemma i sportens värld dom är ju unga,, det är inget blodigt allvar, men vet ju själv att man ville helst vinna så var det på min tid, , men inget fel att några från 04 spelar med när dom kan hjälpa våra grabbar , kanske bra för våra pojkar ..

    Rapportera

    Rapportera

  • 22 maj 2017 Frida Clewemar Simons

    Jag tycker ni är jätteduktiga alla killar i laget! Kul att se hur ni utvecklats sen ni var med i mt-cupen 😊 Senaste matchen gillade jag att höra hur ni uppmuntrade och berömde varandra. Och ni ledare såg killarnas intentioner och försök och berömde. Det stärker så klart varje spelare mycket och det är roligt att vara publik och höra sånt! Om ni tar in -04:or i laget hoppas jag syftet är att det är utvecklande för -05:orna och inte för att det ska bli fler mål. Jag kan tycka det blir tokigt när alla lag ska ta in äldre spelare, det blir ju en obalans som ger några lag fördel. Varför inte ha en överenskommelse som alla lag följer...?

    Rapportera

    Rapportera

  • 23 maj 2017 Lars-Göran Sparr

    Jättekul med synpunkter från er föräldrar. Jag vill börja med att säga att jag inte är ute efter att vi ska vinna och göra fler mål. Det har jag aldrig varit under tiden jag hållit på med detta. Jag har alltid varit noga med att vara rättvis och se alla individer,uppmuntra och stötta. Anledningen till denna tanke med 04:orna är att få till jämnare matcher. Våra killar har alltid bra energi och kämpar jättebra så länge vi är med i matchen,men när vi ligger under med 3-4 mål så börjar vi hänga med huvudena och sluta kämpa. Jag klandrar inte killarna för det. Det är helt naturligt. Vi ledare försöker alltid uppmuntra i det läget och vi har flera gånger sagt att nu börjar vi om nästa halvlek och tänker 0-0 igen.

    Rapportera

    Rapportera

  • 23 maj 2017 Lars-Göran Sparr

    Åldersstrukturmässigt ligger vi efter alla lag i vår serie. Många lag har tillgång till många 05:or och behöver inte fylla på underifrån. Malung som vi mötte senast hade bara 05:or och 04:or i laget och det är det fler lag som har så. Vi är nästan lika många 06:or som 05:or i laget. Riktigt duktiga 06:or ska sägas och utan hjälpen från 06:orna hade vi inte fått ihop något lag. Min tanke med dom äldre killarna är mer att vi inte ska släppa in lika många mål. Hålla matcherna jämnare för att få våra egna killar att tycka att det är roligare och kämpa hela matchen. Har man några fler spelare som kan hålla i bollen och slå dom där passningarna så växer våra egna spelare.Det finns inget mer utvecklande än jämna matcher och lyckas vi vinna någon match kommer självförtroendet och glädjen ännu mer.

    Rapportera

    Rapportera

  • 23 maj 2017 Frida Clewemar Simons

    Jag förstår alltihop och det låter toppen. Jag hade kanske missuppfattat det med åldrarna, trodde att det var rena -05-lag egentligen men att en del tog in äldre spelare. Hur som helst är jag som sagt jätteglad att ni ledare är så positiva vilket smittar av sig på killarna. Ses i Färnäs ?

    Rapportera

    Rapportera

  • 23 maj 2017 Frida Clewemar Simons

    Tumme upp skulle det va, inget frågetecken...

    Rapportera

    Rapportera

  • 23 maj 2017 Anna Hårrskog

    Hej! Bra argument och tankar från ledare och föräldrar. Vi tycker att det kan vara ok att ta in några 04:or enligt L-G: s resonemang. Vill tillägga att ni ledare gör ett bra jobb. Ni peppar och ser alla spelare och de verkar ha roligt tillsammans. Utan varje individ blir det inget lag.
    M v h Anna och Andreas Hårrskog

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in